Raay in Marjetka Vovk: Z vidom na sprehodu

Vir: Lea
14. 6. 2012

Odkar se je članu zasedbe Tangels in sodniku oddaje Misija Evrovizija Raayu in njegovi cvetoči ženi Marjetki rodil sinek, ki sta mu nadela lepo slovensko ime Vid, nam pravzaprav ni uspelo ujeti srečne družinice skupaj.

Vse od začetka januarja smo namreč upali na to, da bomo Marjetko, Raaya in Vida kje ujeli skupaj, da bo kakšen od naših paparacev uspešen in bomo Lil' Raaya, kakor malemu Vidu ljubkovalno rečejo Raayevi prijatelji, ujeli kje z mamico in očkom.

In ker ni šlo drugače, smo družinico kar povabili na sprehod, da vsaj malo izvemo, kako se imajo in kako utečene so že njihove tirnice po prihodu malega nadobudneža v začetku leta.

"Vozičkamo že kar nekaj časa, a sva se z Raayem odločila, da bova Vidu poskušala čim dlje prihraniti medijsko pozornost," nam je ob sprehodu povedala Marjetka. "Kar se naju tiče, sva medijsko precej odprta, a vseeno misliva, da bo Vid počakal še kar nekaj časa do medijskega preboja," se zasmeji, medtem ko potiska svoj voziček Peg Perego, prav tisti, ob katerem smo ju pred meseci ujeli na dejanju in nam je razkril, da bosta Marjetka in Raay postala starša.

Očka je čisto raznežen

In ko na sprehodu v bližini Brezovice opazujemo, kako med Vovkovimi vlada prijetna energija, prav takšna, kot jo pričakujemo od mlade družinice, ne moremo mimo tega, da sta mlada starša za Vida poskrbela kot za kralja. Najnovejši model vozička je v modernih barvah, mali Vid v njem pa mirno spi.

"Ja, takšen je že od začetka. Precej miren otrok je, prav nič po očku," se zasmeji Raay, ki ne more skrivati, da je presrečen ob svojem malčku. "Za Vida poskrbim tako kot vsi drugi očetje. Previjam ga, ga kopam, se z njim igram, ga poslušam, skupaj poslušava glasbo, z njim se pogovarjam, res veliko časa preživiva skupaj," nam še pove vidno razneženi Raay.