Raay in Marjetka: Zapleti pred poroko

6. 4. 2010 | Vir: Nova
Deli
Na videz majhen prepir bi skoraj povzročil odpoved poroke, saj je vsak vztrajal pri svojem.

Skoraj tik pred poroko (usodni da naj bi izrekla še ta mesec) je med Raayem in Marjetko, članoma zasedbe Tangels, počilo! Sprla sta se zaradi navidezno majhne stvari, a če se to zgodi v tako občutljivem času, kot je nekaj tednov pred poroko, je še tako majhen prepir pomemben. Bo sploh prišlo do poroke?

Žal Raay med svojimi prijatelji nima nobenega izkušenega poročenega moškega, tako da je kot velik ljubitelj hrane in sladic zadevo prevzel sam. Odšel je na okušanje tort v svojo priljubljeno slaščičarno Veronika v Celje. Veze in poznanstva so pač naredili svoje, z njihovimi slaščicami se je že pobližje seznanil in menil, da bodo zagotovo všeč tudi njegovi dragi. Brez Marjetkinega privoljenja je Raay naročil štirinadstropno čokoladno torto – napaka!

Svojo odločitev je šele čez nekaj dni povedal Marjetki, ki je že bila v valu stresa in napetosti sredi vseh organizacijskih predporočnih nalog, in nastal je pravi prepir, sledila je užaljenost, ker ni upošteval želja bodoče neveste, nato pa sta imela še tako imenovane tihe dneve. In kaj je zmotilo bodočo gospo? Marjetka misli, da morda pa le ne jedo vsi čokoladnih tort, Raay pa je vztrajal pri svojem, češ, kdo le ni ljubitelj čokoladnih tort.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec