Raay je izgubil poročni prstan

Vir: Nova
9. 9. 2013

Letošnji dopust sta zakonca Vovk preživela bolj razgibano, saj sta svojega leto in pol starega sinčka že lahko za nekaj časa zaupala v varstvo prijateljem.

Raay nam je zaupal: "Na dopust smo odšli dvakrat, prvič julija sami kot družinica in drugič s prijatelji, še dvema družinama z malim otrokom, približno toliko starim, kot je naš Vid.

Šli smo na otok Vir, tam blizu pa sta tudi kraj Nin in Kraljičina plaža, ki je pravi raj za otroke. Ima mivko in zelo nizko vodo, v bližini pa je tudi blatna kopel, če lahko temu tako rečemo.

Ker je letos Vid že tako velik, da razume veliko stvari in je vse skupaj precej lažje, saj je precej bolj samostojen, sva tudi midva z Marjetko precej bolj za kakšne lumparije kot pred letom dni, ko se je več ali manj vse vrtelo okoli Vida. Tako da sem, seveda, prepričal ženo, da se vendarle vrževa v tisto blato, pa še zdravilno je bilo.

Sicer sprva ni bila preveč navdušena, no, potem je bil pa pravi štos!" In ravno ko sta zakonca začela uživati, se igrati kot mala razposajena otroka v peskovniku, je Raayu s prstanca zdrsnil poročni prstan.

Kako je nato stekla iskalna akcija in ali so simbol njune ljubezni na koncu vendarle našli, izveste v novi številki revije Nova.