Raay je združil vse talente: Vroče snemanje na bazenu

9. 8. 2018 | Vir: Lady
Deli
Raay je združil vse talente: Vroče snemanje na bazenu (foto: Bor Slana)
Bor Slana

Vila z bazenom, glasna glasba, čofotanje in utripanje bliskavic. Tako nekako je minil nepozaben dan v osrčju Istre, kjer so tekmovalci iz preteklih sezon šova Slovenija ima talent snemali videozgodbo za veliko poletno uspešnico Vroče.

Zgodba, pod katero se podpisuje duo Maraaya, je nastala za prihajajočo novo sezono šova Slovenija ima talent. Isaac Palma, WildArt, Rok in Anej Piletič, Luka Basi, Lina Kuduzovič, Nika Zorjan in Klara Jazbec, F&B Acrobatics, Artifex, Dunking Devils in Luka Sešek so se tako neskončno zabavali med skakanjem v bazen, jahanjem flaminga in samoroga, plesanjem pred kamerami številčne ekipe, ki je lovila najbolj vroče trenutke letošnjega poletja.

In kako sta na vse skupaj ponosna Raay in Marjetka, ki sta s svojo ekipo ustvarila pesem? "Ko sem videla na kupu vse te glasbenike, sem spoznala, koliko različnih talentov je dala oddaja Slovenija ima talent ter koliko se jih je ohranilo v našem medijskem okolju. Ne nazadnje pa lahko vsi skupaj vidimo, da je ta šov odprl vrata pot mnogo nadarjenim talentom," je odgovorila žirantka šova Marjetka, Raay pa je ob tem še dodal: "Ko združiš vse te glasove in vse tiste, ki so tudi po oddaji nekaj naredili vsak v svoji smeri in tako uspešno nadaljevali svojo pot, vidiš, da ima Slovenija res zelo veliko talentov. Kot glasbeni ustvarjalec pa sem bil še toliko bolj navdušen, saj sem resnično opazil veliko svetlih točk vseh teh glasbenikov in umetnikov, ki so se nabrali v vseh sezonah, ne glede na to, ali so bili na vrhu ali pa so se samo predstavili. Zanimiv primer je Nika Zorjan, ki smo jo prvič spoznali prav v tej oddaji. Čeprav se je v 'talentih' številni ne spomnijo, je Niki to dalo zagon, da je nadaljevala ter pozneje v šovu Misija Evrovizija prišla skoraj do vrha." In ker se v pesmi Vroče prepleta kar nekaj glasov, nas je ob koncu zanimalo še, kako je bilo združiti vse te talente? "To je bil najtežji del, sploh zaradi različnih glasov in seveda, da ne izpade zmešnjava. Ko smo na koncu združili glasove, smo bili vsi prijetno presenečeni, saj je vse skupaj bilo videti vrhunsko, kar so že po odzivu sodeč nagradili poslušalci, ki so pesem odlično sprejeli," je pojasnil Raay.

Besedilo: Alesh Maatko //  Foto: Bor Slana

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan