Raay: Ponosni očka, poln sreče

Raay (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
20. 1. 2012

Za Raaya, glasbenika, avtorja in ježkastega sodnika oddaje Misija Evrovizija, se je pred manj kot tednom dni življenje začelo vrteti v drugačnih krogih. V noči s petka na soboto sta namreč zakonca Vovk postala starša.

Raay je bil ves čas Marjetkine nosečnosti opazno bolj na trnih kot Marjetka. “Zdi se, kot da je meni malo lažje. Raay ni živčen, a že resnično težko čaka prihod najinega sinčka. Resnično si ga želi in vem, da težko pričakuje porod,” je le teden dni, preden je v trboveljski porodnišnici povila 51 centimetrov velikega in tri kilograme težkega Vida, v zakulisju finalne oddaje Misija Evrovizija, kjer je spremljala moža, v pogovoru povedala Raayeva žena Marjetka.

In res je. Raayeva razigranost, hudomušnost in večni otrok v njem so verjetno ravno prava mešanica dobrega, strogega in zabavnega bodočega očeta, ki je tako konec prejšnjega tedna le pričakal naslednika. Vovkovi so postali družina, in ko smo naslednji dan čestitali Raayu, smo lahko v njegovem glasu slišali, da je ne le neizmerno srečen, ampak tudi vesel, da je čakanja konec, kar je še posebej lepo, pa je bil Raay v pogovoru tako zelo ponosen na svojo ženo.

“Občudujem Marjetko. Borila se je in zdaj tudi iz prve roke, bil sem namreč pri porodu, vem, da porod ni šala. Čeprav je rodila sorazmerno hitro, se je s pomočjo fantastične babice Martine Kovač in ginekologinje, dr. Cvetke Fakin, precej namučila, saj se je odločila za popolnoma naraven porod,” so bile prve Raayeve besede, ki nam jih je zaupal o prihodu svojega sinčka na svet.

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story