Raay: Presenetil je Marjetko in otroka

Raay: Presenetil je Marjetko in otroka (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
1. 8. 2016

Raay se je tudi tokrat izkazal za velikega romantika. V juliju namreč oba člana dua Maraaya praznujeta rojstni dan.

Pred dvema letoma je en mesec pripravljal Marjetki knjigo spominov z več kot 200 stranmi slik, ki sta jih do takrat imela samo na računalniku, lani jo je čakala nova zofa, letos pa je za Marjetko pripravil posebno presenečenje. Ker je Marjetka Novi že v preteklosti zaupala, da jo Raay vedno znova preseneti, nas je zanimalo, kaj je ušpičil letos.

"Veliko sva se spraševala, kaj hudiča lahko še drug drugemu podariva, ker se tako dobro poznava in nama materialne stvari niti ne pomenijo veliko. Je pa Raay zelo dober poslušalec in pred časom sem mu med pogovorom povedala, da mi največ pomeni, ko smo vsi štirje skupaj, ko kam gremo, ko imamo dan zase. In točno to me je čakalo," nam je zaupala Marjetka.

Zjutraj jih je posedel v avto, tako Vida in Oskarja kot Marjetko, zaupal pa ji je zgolj to, da bo dobila bolj družinsko obarvano darilo, ker si to najbolj želi. No, Raay je tako organiziral izlet v bližnji Celovec ter svoje 'Vovkce' za Marjetkin rojstni dan peljal v Minimundus, kjer sta Oskar in Vid seveda uživala ob malih zgradbah z vsega sveta, poleg vsega pa je zraven še velik park Europa, kjer sta po izletu uživala na igralih.

"Ko smo popoldne šli nazaj, sta v avtu spala kot ubita, potem pa smo se zapeljali še do Kranjske Gore do jezera Jasna, kjer je bilo najlepše, saj smo se popolnoma odklopili od sveta, med gorami, ravno prav sončno vreme, otroka sta kljub mrzli vodi navdušeno skakala do nogic v jezero in bilo je res krasno."

Za konec pa je Raay priskrbel še varstvo in Marjetko peljal na masažo v njun priljubljeni salon za razvajanje Ave, ki je pa tako ali tako stalnica vseh njunih razvajanj.

Tekst: Nina Keder
Foto: osebni arhiv