Radijska voditeljica Ivjana Banić je odločno stopila na stran slovenskih trgovk in trgovcev!

Ivjana Banić (foto: Foto: Oa) Foto: Oa
25. 5. 2020

Že pred časom je po Facebooku zaokrožila fotografija iz ene izmed slovenskih trgovin.

Tam se je namreč pojavil pomenljv napis: "Cenjene stranke naprošamo, da se lepo obnašajo do trgovcev, saj lažje najdemo stranke kot nove trgovce. Hvala vnaprej." Trgovci so namreč bili kar pošteno obremenjeni, ko so v Sloveniji veljali omejitveni in samoizolacijski ukrepi.

Ivjana, ki jo poslušalci pomnijo po hitrem jeziku in odličnem smislu za humor, je sliko objavila na svojem Facebook profilu ter ob tem zapisala: "Tole bi blo treba nabit na vrata vsake trgovine in gostilne (in še kam). Kupec pač NI vedno kralj. Deli ... prijaznost."

 

Tole bi blo treba nabit na vrata vsake trgovine in gostilne (in še kam). Kupec pač NI vedno kralj. Deli ... prijaznost 🙏🏼🥰

Posted by Ivjana Banić on Thursday, 21 May 2020

Njeni številni FB prijatelji so objavo voditeljice, ki trenutno skupaj s svojo družinico živi na rajskih Havajih (več o njenem življenju tam si lahko preberete v intervjuju), so z odobravanjem sprejeli njeno objavo. Še posebej, ker je znova dokazala, kako dobrosrčna je in da vedno pomisli na druge ljudi, tako kot mnogokrat doslej. Bravo, Ivjana!