Radijski voditelj Jean Frbežar bo kmalu drugič očka!

Radijski voditelj Jean Frbežar bo kmalu drugič očka! (foto: promocijsko gradivo, Helena Kermelj) promocijsko gradivo, Helena Kermelj
Vir: Nova
26. 6. 2018

V Parku Tivoli smo na prizorišču barvitega, aktivnega in otroško razigranega dogajanja ob prireditvi Čarobni dan opazili tudi znanega radijskega voditelja Jeana Frbežarja z družinico.

Na vročo nedeljo so tako kot številne druge družine prišli potešit radovednost in sprostit ustvarjalno energijo. Otroci so uživali v številnih delavnicah, od blizu so spoznali delo gasilcev in policistov, izvajali akrobacije in ne nazadnje uživali tudi v pestrem glasbenem dogajanju na odru, kjer so nastopili Eva Černe, Regina, Pepel in kri, Oberdixie band, Alenka Gotar in številni mladi pevski upi, ki so navdušili z izjemnimi interpretacijami raznovrstnih glasbenih uspešnic.

Vedno nasmejani radijec pa je bil na ta Čarobni dan še posebej prešerno dobre volje, razkril nam je, da bodo kmalu štirje! Spola očka in mamica še ne vesta, se pa novega člana vsi zelo, zelo veselijo! Mlado družinico smo ujeli v senčki Mercatorjevega kotička na Čarobnem dnevu.

Foto: promocijsko gradivo, Helena Kermelj