Radio Veseljak: velik žur za 15. rojstni dan

Vir: Govori.se
11. 5. 2011

Radio Veseljak letos praznuje 15. rojstni dan in ob tem prireja koncert, ki bo 29. maja 2011 ob 17. uri v dvorani Stožice.

Radio Veseljak je edini radio z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave poslušanosti ga že vrsto let uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji, zato so se odločili, da pripravijo koncert, na katerem bodo nastopili številni izvrstni slovenski glasbeniki narodno-zabavne in zabavne zvrsti, s katerimi Radio Veseljak sodeluje že leta.

29. maja bodo v dvorani Stožice nastopili Ansambel Franca Miheliča, Modrijani, Štirje Kovači, Saška Lendero, Igor in zlati zvoki, Tanja Žagar, Ansambel Braneta Klavžarja, Alpski kvintet, Vesele Štajerke, Victory, Mladi Dolenjci, Alfi Nipič, Beneški fantje, Ansambel Petra Finka, Novi Spomini, Boštjan Konečnik, Atomik Harmonik, DJ Boštjan in Polona, Domen Kumer, Franc Flere, Skater, Ansambel Toplar, Ansambel Stanka Petriča, Natalija Verboten, Pihalni orkester Vevče, Pihalni orkester Svea Zagorje, Mažoretke Laško.


Priprave na dogodek so v polnem teku, in kot pravi programska urednica radia Janja Ulaga, se veselijo predvsem tega, da bodo prvi, ki bodo dvorano Stožice napolnili z zvoki izključno slovenske glasbe. Kot še dodaja, si to zaslužijo njihovi zvesti poslušalci, slovenski glasbeniki in slovenski prostor.