Rado Mulej in Tina Gaber skupaj preživela vikend v Bovcu

Rado Mulej in Tina Gaber skupaj preživela vikend v Bovcu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
14. 7. 2016

Ni minilo še niti mesec dni, odkar sta vsak svojo pot odšla večni šarmer Jan Plestenjak in njegovo zdaj že nekdanje dekle Tina Gaber, a misica in manekenka že dviga prah z govoricami o novi ljubezni. Je njenim čarom podlegel tudi Rado Mulej?

Govorice o njuni medsebojni naklonjenosti so zanetile fotografije na družabnih omrežjih, kjer se frizer in igralec Rado Mulej ter brhka temnolaska prav sumljivo vrtita drug okrog drugega. Že naslednja fotografija pa je razkrila, da je to nihče drug kot Tina Gaber. Domnevni parček je namreč enega od preteklih vikendov preživel skupaj na adrenalinskem dogodku v Bovcu. Če je bila vzrok za adrenalin tudi očitna medsebojna naklonjenost, pa smo povprašali kar Rada samega, ki nam je pojasnil, da med njima s Tino ni ničesar več kot le iskreno prijateljstvo, ki traja že kar nekaj let.

"S Tino sva samo prijatelja, nič več, skupaj smo preživeli dogodivščin poln vikend z adrenalinskimi podvigi," pravi Rado. Zapeljivec in ženskar, kot ga radi opišejo njegovi prijatelji, nam je pojasnil, da v Bovcu nista bila sama, temveč jima je družbo delal tudi voditelj Peter Poles, s katerim sta povezovala športni dogodek na Gorenj-skem, druženje pa podaljšala kar čez ves vikend, saj sta tudi sama preizkusila vse adrenalinske izzive, ki so bili na voljo. Tako sta se odpravila na brzice z raftom, se zapeljala po ziplinu in skočila s padalom z višine 4.900 metrov.

"To je res posebna adrenalinska izkušnja, ki je ne moreš primerjati z ničemer drugim, tudi s seksom ne. Čeprav ni nič boljšega kot seks," (smeh) nam v šaljivem tonu odvrne Rado, ki je s padalom skočil že drugič in po njegovih besedah zagotovo ne zadnjič.

"Tina se nama je pridružila tudi na letalu, kjer je naredila kar nekaj smešnih posnetkov s svojim telefonom, ki nam bodo zagotovo polepšali dan tudi čez nekaj let, ko jih bomo ponovno gledali," pove Rado, ki je za konec poudaril, da je za zdaj še samski, vendar nikoli osamljen.

A. K.