Rado Mulej o jemanju drog dolgo molčal, zdaj pa besen kot še nikoli povedal pravo resnico

Rado Mulej o jemanju drog dolgo molčal, zdaj pa besen kot še nikoli povedal pravo resnico (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
14. 7. 2022

Slovenski igralec, voditelji in stand up komik Rado Mulej ima vrh glave vseh laži, ki jih širijo o njem in se je odločil, da bo s tem opravil enkrat za vselej.

"ZDAJ PA DOVOLJ! To se mi nabira že nekaj let in ne morem več poslušati lažnivih izjav oz. obsodb! Razčistimo enkrat z vselej! LJUDJE MOJI ZLATI, NAJ BO JASNO, NIKOLI V ŽIVLJENJU NISEM POSKUSIL DROGE, razen travo pri sedemnajstih letih in še takrat sem padel skupaj. Očitno je droga kar nekaj ljudem scvrla možgane, da izjavljajo in me obsojajo da sem na drogi. Ne dragi scvrtki, nikoli v življenju nisem poskusil droge, rajši se ubijem, kot da bi poskusil te kretenske substance."

"Vem, kaj vas teži, niste navajeni videti presrečnega, stalno nasmejanega človeka, tak pač sem, imam prelepo življenje, da bi si ga uničeval s temi blesavimi substancami. Pazi to, večkrat sem celo bil v živo obsojen, da smo to itak že skupaj počeli. No, to mi dvigne pritisk, pokvari večer, ker ne morem verjeti kako lahko izjaviš takšno laž."

"Najbolj pa sem šokiran, kako vsi ti, ki so na kokainu in njem podobnim kretenskim substancam, ne vidijo, da so čudni, da jih zateguje, da se z njimi ni mogoče pogovarjati,. /.../ Kot nekakšni moteni zombiji. Grozno in ob enem žalostno! Živite svoje življenje, mene pa, prosim, ne dajajte v ta koš šibkosti!"

Vir: Facebook