Rado Mulej v bolnišnici: Bil je čisto presunjen, poglejte si, kako je izlil svoja čustva

28. 11. 2020
Deli
Rado Mulej v bolnišnici: Bil je čisto presunjen, poglejte si, kako je izlil svoja čustva (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Igralec in voditelj je moral v bolnišnico zaradi delne ohromelosti obraznega živca.

Do težav je najverjetneje prišlo zaradi njegovega prenapornega delovnega tempa, ki je terjal svoj davek. To, kar je doživel v bolnišnici pa ga je tako presunilo, da je svoje doživljanje delil na družbenem omrežju. Pohvalil je osebje, ki požrtvovalno skrbi za paciente.

"Že nekaj dni skrbijo tudi zame in jih imam čast opazovati, doživljati - to, ljudje moji, je nadčloveško. Kakšen entuziazem, srčnost, nesebičnost, profesionalnost, brezpogojna pomoč ...," je iskreno zapisal Rado. Ob tem je še dodal, da jih poganja le skrb in želja pomagati sočloveku. "Od preobremenjenosti uničujejo svoja življenja, da rešujejo naša," je poudaril Rado.

Zapisal je še, da se zaposleni v bolnišnici nesebično žrtvujejo in izpostavljajo okužbi, zgolj zato, da bi pomagali sočloveku. "... pregoreli, utrujeni, pa vendar z iskrenim nasmeškom na obrazu, le za to, da bo lažje nam. Polni so optimizma, prijetne tolažbe, srčnosti. Ko je pacientu najtežje, si vzamejo čas in te bodrijo, pozabavajo, z mislimi odpeljejo stran od bolečine."

Na koncu je še poudaril, da so to pravi angeli in njegovi bogovi ter se jim je še iskreno zahvalil. Lepo, da si je vzel čas in se tako javno zahvalil zdravstvenim delavcem, ki so v teh dneh zelo obremenjeni.

Ze kar nekaj dni sem na ORL kliniki - NI COVID, NI KAP...je delna pareza obraznega zivca, zaradi mojega prenapornega...

Posted by Rado Mulej on Thursday, 26 November 2020