Rajko Hrvatič: 5.000 evrov za rojstvo sina

Vir: Nova
21. 2. 2012

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič in njegova lepa žena Daša sta v nedeljo, 12. februarja, postala srečna starša sinčku Krisu.

Daša je s carskim rezom rodila v avstrijski bolnišnici Landeskrankenhaus Feldbach, ki velja za eno od najprestižnejših klinik tam. Zakonca sta bila glede tega, kje bo Daša rodila, ves čas nosečnosti precej skrivnostna, a sta se na koncu le odločila za Avstrijo, pri izbiri pa je prevladalo predvsem to, da bo tam njuna zasebnost še bolje varovana.

Mi pa razkrivamo, da je veseli očka Rajko za rojstvo sina odštel okoli pet tisoč evrov. Plačilo zasebne sobe, posebne oskrbe, najboljšega osebja in vse ugodnosti prvega razreda z vsemi dajatvami (številni testi, pregledi in dodatki) po ceniku bolnišnice za čas Dašinega bivanja tam nanese okrog pet tisoč evrov. Po naših podatkih je Daša dobila najboljšo oskrbo, saj so v omenjeni bolnišnici zanjo skrbeli 24 ur na dan. Kot zanimivost lahko dodamo še to, da je v isti bolnišnici rodila tudi nekdanja žena teniškega prvaka Borisa Beckerja, temnopolta igralka in model Barbara.

Priporočamo