Rajko Hrvatič: Havajke pod vprašajem!

Vir: Nova
19. 10. 2010

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič, ki je lastnik licence za Miss Hawaiian Tropic, je vsako leto v sklopu razgibanih izborov ponosno predstavil svoje misice, ki so se tudi odlično izkazale na svetovnih izborih. Dobili pa smo informacijo, da je letošnji izbor vročih slovenskih havajk pod vprašajem, saj menda svetovni izbor ni več na taki ravni, kot je bil v preteklosti.

Vzrok za to naj bi bila svetovna finančna kriza. Tako naj bi se razvpiti primorski poslovnež Hrvatič premišljeno umaknil iz tega projekta. Seveda smo želeli stvar preveriti pri Hrvatiču, a ga kljub večkratnemu klicanju nismo dobili, zato smo se obrnili na njegov luksuzni hotelsko-igralni kompleks Carnevale in direktor Bojan Umer nam je razkril:

»Zgodba okoli projekta s havajkami je res čudna! Težko argumentiram zadevo, saj je za podajanje informacij najpristojnejši Rajko. Je pa res, da se okoli projekta Miss Hawaiian Tropic še nič ne dogaja. Letos smo se z Rajkom bolj usmerili v novi izbor Miss casino Carnevale za Miss Earth, v katerega z ekipo sodelavcev vlagamo vse misli in ideje. Tako bomo konec novembra po številnih predizborih v vsem blišču predstavili letošnjo miss Carnevale.«