Rajko Hrvatič: Ima novega soseda!

Rajko je z veseljem pozdravil 
nove 'najemnike' poslovnih 
prostorov na Škofijah pri Kopru, 
le korak od hotelsko-igralnega 
imperija Carnevale, ki so 
nekdanjo diskoteko Karma s 
svetlobno hitrostjo spremenili v 
nov trgovski izziv. (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
17. 11. 2015

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič, o katerem številni mediji pišejo, da prodaja svoje nepremičnine, se ne obremenjuje več s tem, kar pišejo mediji, tako se tudi na govorice o zasebnosti oz. poslovnosti ne odzove več, saj kot sam pravi, spregovori le ob dokončni realizaciji projekta.

Tako smo Hrvatiča pred dnevi obiskali na Škofijah pri Kopru, le korak od hotelsko-igralnega imperija Carnevale, kjer je nam in številnim poslovnim partnerjem z veseljem predstavil nove poslovne sosede. Nekdanja diskoteka Karma, ki je bila kar lep čas naprodaj, je po novem le dobila najemnike, ki so v sam prostor vložili kar zajeten kupček evrov. "Vesel sem, da smo se dogovorili ter da je ob hotelsko-igralnem salonu Carnevale spet živahno. Imamo nove sosede v poslopju bivše diskoteke Karma. Tam sta po novem svoje mesto v manjšem delu našla mesnica Ave ter lično urejen prodajni prostor trgovine Travel free shop," nam razkrije Hrvatič in nadaljuje: "Najemnik mojih prostorov ima zelo zanimiv koncept trgovine, saj Travel Free temelji na dostopnosti vrhunskih blagovnih znamk potnikom v tranzitu in okoliškim prebivalcem, in sicer z bogato ponudbo po odličnih cenah."

Kot zanimivost dodajmo, da si je nove poslovne sosede z zanimanjem ogledala tudi Hrvatičeva ljubezen Maja Bašić s hčerko Monico, ki je ves čas spala v svojem otroškem vozičku. Po ogledu celotne ponudbe si je Maja vzela čas za podrobnejši ogled ponudbe sončnih očal in ženskih torbic različnih modnih znamk.

■ Alojz Petrovčič

Značke: Rajko Hrvatič