Rajko Hrvatič in Maja Bašič že izbrala ime za otroka

Rajko Hrvatič in Maja Bašič že izbrala ime za otroka (foto: Helena Kermelj, Sašo Radej) Helena Kermelj, Sašo Radej
Vir: Story
8. 5. 2015

Ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, Maja Bašič, ki nam je v lanskih decembrskih dneh ekskluzivno razkrila, da bo prvič postala mamica, veselo odšteva mesece do julijskega poroda.

Postavna lepotica Maja nosečnosti ne izkorišča za poležavanje, ampak je tudi v teh pomladnih dneh še vedno delavna kot vodja lepotnega centra Wellness & Spa Carnevale na Škofijah pri Kopru. Z Rajkom je v prelepem razmerju, kot sama pravi, in oba že nestrpno pričakujeta poletne dni, ko bosta letos sicer brez dopusta oba, saj bo treba prve mesece skrbeti za novo članico družine. "Presrečna sem, nimam besed, saj sem si punčko res želela.

Tudi ime sva z Rajkom že izbrala, a ga do poroda ne bi razkrivala, saj sta do prelepega dne, ko bom postala prvič mamica, še dva meseca in mogoče se v zadnjem trenutku premislim. (smeh) Ime ne bo slovensko in bo takšno, da pristaja k priimku," nam je razkrila Maja in nadaljevala: "Nosečnost poteka ob vseh rednih pregledih normalno, punčka se razvija in mamica ima vsak dan večji trebušček. Kakšnih večjih težav nimam, le na trenutke me boli v delu križa, vzrok pa je verjetno večji trebuh, saj ta glede na prebrano povečuje obremenitev hrbtenice oziroma hrbtnih mišic."

Komaj čaka, da bo mamica

Rajkova Maja že nestrpno pričakuje dan, ko bo prvič postala mamica. In tega, da se ji je uresničila želja, da bo imela punčko, o kateri je sanjala, ne more opisati z besedami, saj se na njenem obrazu nariše le nasmeh, iz katerega je razvidno, da želi biti v vlogi mamice nadvse odgovorna.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 18/2015

Story 18/2015, od 30. 04. 2015