Rajko Hrvatič in njegova Maja na družinskem oddihu

18. 4. 2018 | Vir: Lady
Deli
Rajko Hrvatič in njegova Maja na družinskem oddihu (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič in njegova ljubezen Maja, ki v jesenskih mesecih na Obali načrtujeta odprtje centra dobrega počutja in sveta savn, uživata v potovanjih po svetu.

Izvedeli smo, da si Rajko in Maja naredita letni načrt oddihov ‒ na nekatere nato odpotujeta brez otrok, drugi pa vključujejo družinski oddih z otrokoma. Seveda so počitnice v zimskem času primerne kje na toplem, tako da sta si pred kratkim privoščila daljši dopust v sanjskem Dubaju oz. mestu presežnikov, kot mu rečejo številni turistični vodniki. "V Dubaju smo se imeli prečudovito, saj res velja za območje sanj, blišča in glamurja. To je drug svet, saj omogoča tudi nakupovanje brez davkov.

Rajko Hrvatič: Družinski oddih in nakupovanje

Z Rajkom smo bili veliko na plažah, a ni manjkalo niti sproščenega nakupovanja. Tako sem si kupila kar nekaj lepih kosov, ki jih bom z veseljem kombinirala s svojimi oblačili. Nekaj nakupov pa je bilo seveda za najino zlato hčerko Monico, ki je po dubajskih plažah kar skakala od veselja," nam je povedala Maja, ki že izbira ekipo za center dobrega počutja na Škofijah pri Kopru.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk