Rajko Hrvatič je ponosen na restavracijo

24. 4. 2016

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič, ki v svojem hotelsko-igralskem imperiju Carnevale na Škofijah pri Kopru iz dneva v dan preseneča s pestrostjo ponudbe, se lahko pohvali tudi s svojo restavracijo Venezia, ki deluje v sklopu tega.

Pred dnevi je potekalo že četrto kulinarično potovanje v spomladanski sezoni četrte izvedbe Istra Gourmet tour, ki ga organizira Obrtna zbornica istrske županije. Kot edina restavracija iz Slovenske Istre je sodelovala Hrvatičeva restavracija in s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami prepričala prav vse. Zmagovalna jed je bila po ocenjevanju gostov marinirana hobotnica v pečici s krompirjem in črnimi olivami, zraven katere je priznan primorski vinar Klenar ponudil kakovosten cabernet souvignon iz leta 2013 ter zadel v polno.

"Ponosen sem na svojo kuharsko ekipo restavracije Venezia, ki z jedmi navdušuje še tako zahtevne goste. S kulinarično kreativnostjo pri jedeh so v zadnjih letih šli kar nekaj korakov naprej in vesel sem, da to opazijo tudi kulinarični kritiki pri nas in v tujini," nam je razkril Rajko.

restavracija

Značke: Rajko Hrvatič