Rajko Hrvatič je ponosen na restavracijo

24. 4. 2016

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič, ki v svojem hotelsko-igralskem imperiju Carnevale na Škofijah pri Kopru iz dneva v dan preseneča s pestrostjo ponudbe, se lahko pohvali tudi s svojo restavracijo Venezia, ki deluje v sklopu tega.

Pred dnevi je potekalo že četrto kulinarično potovanje v spomladanski sezoni četrte izvedbe Istra Gourmet tour, ki ga organizira Obrtna zbornica istrske županije. Kot edina restavracija iz Slovenske Istre je sodelovala Hrvatičeva restavracija in s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami prepričala prav vse. Zmagovalna jed je bila po ocenjevanju gostov marinirana hobotnica v pečici s krompirjem in črnimi olivami, zraven katere je priznan primorski vinar Klenar ponudil kakovosten cabernet souvignon iz leta 2013 ter zadel v polno.

"Ponosen sem na svojo kuharsko ekipo restavracije Venezia, ki z jedmi navdušuje še tako zahtevne goste. S kulinarično kreativnostjo pri jedeh so v zadnjih letih šli kar nekaj korakov naprej in vesel sem, da to opazijo tudi kulinarični kritiki pri nas in v tujini," nam je razkril Rajko.

restavracija

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Značke: Rajko Hrvatič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri