Rajko Hrvatič: Portoroško vilo daje v najem!

Rajko bo s svojo 
Majo in njuno malo 
Moniko vilo oddajal 
v najem. (foto: Nova Press) Nova Press
Vir: Nova
19. 1. 2016

Pred dnevi nas je eden od ljubiteljev luksuznih nepremičnin na slovenski obali opozoril, da sanjsko vilo Hrvatiča lahko po novem tudi za lep kupček evrov najamemo za kakšen teden in v njej uživamo kot kralji.

Luksuzen počitniški oddih s pogledom na morje.
Bogato opremljena notranjost v baročnem stilu.

Luksuzna vila poslovneža Rajka je pravi baročno obarvan grad v mestu vrtnic, ki ga je nemogoče spregledati v središču samega Portoroža, natančneje na hribu premožnih, ki ga lahko prav vsi obiskovalci in sprehajalci opazijo ob pogledu s portoroške promenade ob morju. Zaradi osebe, ki nam je podatek tudi posredovala, smo se lotili spletnega raziskovanja ter prišli do strani booking.com, ki nas je med natančnim raziskovanjem popeljala na stran nepremičninske agencije Novasol, ki je specializirana za oddajanje vil, hiš, koč in apartmajev. Na tej strani lahko v morju vil, ki se oddajajo v najem, najdemo res tudi portoroško vilo Hrvatiča, ki je po svoji mogočnosti med predstavljenimi razred zase.

Poleg vseh podatkov o hiši stran ponuja tudi ekskluzivni pogled v notranjost poslovneževe vile, ki je bila do danes popolna skrivnost. Vila naj bi se ponujala v najem premožnim obiskovalcem Portoroža, kjer v prvi vrsti igrajo svojo vlogo ravno Rusi, ki so v preteklosti že pokazali zanimanje za nakup Hrvatičeve vile. Vila je predstavljena s podatki, da gre za počitniško hišo s petimi spalnicami in s pogledom na morje, ki ponuja tudi zunanji bazen, odprt vse leto. Obenem pa je na voljo tudi brezplačno zasebno parkirišče ter kuhinja s pomivalnim strojem, zasebna kopalnica, masažna kad in savne, telovadnica ter druge luksuzne zadeve, ki so vključene vanjo. Počitniška hiša naj bi bila primerna za dvanajst oseb, cena najema pa naj bi se gibala – odvisno od letnega časa ter mesečnega termina – za teden dni od 5 do 10 tisoč evrov. Rajko nam je zadeve v povezavi z oddajo vile potrdil, a ni pa želel razkriti, ali si bo omislil v prihodnosti manjši dom, saj kot sam pravi, si želi imeti več zasebnosti.

ALOJZ PETROVČIČ
Foto: Sašo Radej, arhiv NOVA, booking.com

Značke: Rajko Hrvatič