Rajko Hrvatič: Raztreseni poslovnež!

Vir: Lea
23. 7. 2009

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič, ki je velik ljubitelj lepih deklet in jeklenih konjičkov, je pred dnevi opazil, da je ostal brez izpita za vožnjo svoje prestižne jahte Dominator, ki je na navtičnem trgu še vedno na prodaj za več kot milijon evrov.

Iz skritih virov smo izvedeli, da je poslovnež prijavil izgubo izpita ter zaprosil za duplikat. Ker smo mislili, da gre za krajo v njegovem luksuznem stanovanju, smo ga povprašali o dogajanju glede tega neljubega dogodka.

“Najprej, niso me okradli! Najbrž sem ga sam izgubil ob obisku Amerike, ko sem ga imel s seboj. Ob turističnem raziskovanju s prijatelji sem bil že raztresen zaradi vročine in mi je morda kam padel. Minuli vikend pa sem si želel vzeti nekaj dni oddiha, saj sem vse dneve na Škofijah pri Kopru, kjer z ekipo urejam vse potrebno, da gradnja novega hotela Carnevale poteka po načrtih. Z družbo sem se z jahto odpravil na hrvaško obalo, kjer sem opazil, da o izpitu za vožnjo jahte ni ne duha ne sluha, ter vse nemudoma prijavil in vložil zahtevek za izdajo duplikata,” nam je iz prve roke prijazno razkril sam Rajko.