Rajko Hrvatič ujet z novo punco!

Vir: Story
26. 9. 2013

Primorski poslovnež in lastnik igralno-hotelskega kompleksa Carnevale na Škofijah pri Kopru Rajko Hrvatič, ki se je pred tedni tudi uradno ločil od Daše Podržaj, se je v javnosti začel pojavljati z novim dekletom.

Sprva zelo trdna in ljubeča zakonska zveza med Rajkom in Dašo se je kmalu po poroki obrnila na glavo. Po rojstvu sina Krisa Hrvatiča leta 2012 so bile vse glasnejše govorice, da Rajko svojo lepo mlado ženo vara.

Poslovneža so namreč večkrat kot v družbi žene Daše opazili v družbi postavne koprske podjetnice Maje Bašić, s katero naj bi bila po takratnih Hrvatičevih besedah le velika prijatelja.

Po tem, ko se je Daša skupaj s sinkom Krisom odselila iz njegove vile v Portorožu, se je po pričevanju domačinov kar hitro vanjo priselila Maja, vendar par nikoli ni javno razglašal, da je med njima kaj več kot prijateljstvo.

Pred dnevi pa smo Hrvatiča v sončnem vremenu ter dobro razpoloženega opazili v Kopru na tradicionalnem mednarodnem festivalu sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra 2013. Bil je v družbi podjetnice Maje.

Več o življenju razvpitega primorskega poslovneža razkrivamo v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 40/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 40/2013

Story Story 40/2013, od 25. 09. 2013