Rajko Hrvatič ureja center dobrega počutja

2. 4. 2018 | Vir: Nova
Deli
Rajka Hrvatič in Maja Bašić (foto: revija Story)
revija Story

Primorski poslovnež Rajko Hrvatič, ki je ekskluzivno za Novo pred časom spregovoril o svojih novih poslovnih načrtih, je pred dnevi razkril popolno lokacijo za te.

Izvedeli smo, da namerava Hrvatič na 700 kvadratnih metrih v kletnih prostorih svoje stavbe, pod trgovinama Travel free shop in mesnico Ave, kar je na območju nekdanjega mejnega prehoda Škofije, urediti svet savn z džakuziji.

poslovni center

Nove načrte bo uresničil le nekaj metrov nižje od hotelsko-igralnega imperija Carnevale, ki ga je pred dvema letoma prodal avstrijski družbi GI Invest. Pred časom nam je Rajkova ljubezen Maja zaupala, da naj bi bilo odprtje sveta savn že v letošnjem septembru, a naj bi bilo po novem prestavljeno zaradi začetnih gradbenih težav. Mi so poklicali Hrvatiča, ki nam je pojasnil, kaj se dogaja.

"Iskreno, zaradi napačnih načrtov in odločitev zdaj že odslovljenega projektanta strojnih instalacij, ki je celotno zadevo zrisal, a pozabil na določene pomembne stvari, se bo odprtje centra dobrega počutja mogoče zamaknilo. Upam, da mi bo uspelo center odpreti letos, kot sem si zastavil. Če mi ne bo uspelo vse zgraditi do jeseni, bom z odprtjem počakal, saj je glavna sezona obiska savn jeseni ter pozimi, centra pa se mi ne bo splačalo odpreti pozimi, ker bo sezona obratovanja prekratka," je jasen Rajko, ki namerava v naložbo vložiti okoli 700 tisoč evrov.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe, arhiv Nove, arhiv Carnevale

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord