Rajko Hrvatič: V objemu kulinarike

Vir: Nova
8. 3. 2011

Primorski poslovnež in lastnik hotelsko-igralnega kompleksa Karneval Rajko Hrvatič je znan po tem, da obožuje kulinarične specialitete. Tako se je z delavno ekipo Karnevala spustil v nov val projektov za goste, med katerimi ima posebno mesto projekt kulinaričnih večerov v njihovi restavraciji.

»Znanje in izkušnje so predstavili naši kuharski mojstri pod budnim očesom Kamberja Hadžića. Pripravili so sedem hodov, ki so zajemali tako morsko hrano kot mesne in zelenjavne dobrote, manjkali niso niti tartufi niti nevsakdanji brinjev sorbet,« nam je razkril Hrvatič ter dodal: »Gostili smo tudi vinarja Matjaža Babiča, ki je poskrbel, da se vsaki hrani prilagodi še okus žlahtne kapljice.

Zelo sem zadovoljen, saj je večer uspel v zelo lepem vzdušju, tako da si tudi v prihodnje obetam, da bodo naši gostje in poslovni partnerji kulinarične večere zapuščali z nasmehom in s pohvalo naših odličnih kuharsko-vinarskih mojstrov.« Kot zanimivost dodajmo, da je poslovnež ob tej priložnosti na kulinaričnem večeru v hotelu prvič zbral in gostil celotno družino svoje ljubezni Daše Podržaj, ki je bila nad novim projektom Carnevale za goste navdušena.

Priporočamo