Rajko Hrvatič: Vse mu gre narobe

Rajko Hrvatič na svoji jahti  La Gioia (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
6. 6. 2012

Razvpiti primorski poslovnež Rajko Hrvatič je medijsko oziroma poslovno tako ali drugače dejaven. Življenje okoli njega nikoli ne miruje, potem ko je bil na tapeti zaradi težav v zakonu, so zdaj na obzorju nove težave.

I iz skritih virov smo izvedeli, da Hrvatič še vedno ne more pozabiti nepričakovanega napada oziroma pretepa izpred tedna dni, ko se je eden izmed njegovih nekdanjih prijateljev brez razloga fizično znesel nad njegovim dobrim prijateljem Rokom Snežičem v portoroškem lokalu Alaya.

Rajko je kot pravi prijatelj, ki je vešč borilnih veščin, saj ure in ure trenira v telovadnici v Portorožu, svojemu prijatelju priskočil na pomoč. Kot so nam zaupali gostje Alaye, se je pokazal s pravimi telesnimi prijemi. To je bil že drugi pretep v zadnjih mesecih, v katerem je bil udeležen tudi Rajko.

Sicer pa se zdaj intenzivno pripravlja na letošnje poletje, saj večino časa preživi v portoroški marini, kjer je zasidrana njegova razkošna jahta znamke Dominator, z imenom La Gioia. Očitno pa ima nekaj težav tudi s svojim plovilom, saj tam preživi veliko časa in ves čas nekaj popravlja. Poslovnež se je namreč po navedbi skritega vira odločil, da bo svojo staro, a zelo dobro ohranjeno jahto, ki mu je do danes še ni uspelo prodati, kar sam prenovil in jo pripravil za poletne oddihe na morju.

Priporočamo