Rajko Hrvatič: Z ljubico ob bazenu!

Vir: Lea
19. 6. 2013

Lanska ljubezensko-medijska afera primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, ki je zaradi domnevne skrite ljubezenske zgodbe z drugim dekletom pripeljala do razpada zakona z njegovo ženo Dašo Podržaj Hrvatič, s katero ima Rajko sina Krisa, dobiva novo poglavje.

Pred dnevi nam je ena od naših rednih bralk na uredništvo poslala fotografijo, ki naj bi bila posneta na bazenu pred luksuzno vilo Hrvatiča v Portorožu in naj bi potrdila zelo glasne govorice, ki se širijo po slovenski obali. Domnevna ljubica Hrvatiča naj bi bila že kar nekaj mesecev preseljena v vilo in uživala v njej kot nova ljubezen primorskega poslovneža.

Po videnem fotomaterialu lahko samo rečemo, da je ženska na sliki popolna in v vrhunski formi. Ni kaj, pa saj Hrvatič je vedno imel nos za super seksi dekleta. Mi le upamo, da bosta z nekdanjo ženo ostala prijatelja ter tudi v prihodnje lepo skrbela za lepega fantka Krisa.

Daša Podržaj Hrvatič, ki je na zadnjih modnih revijah videti v vrhunski formi, se je pred kratkim razgovorila o svojih načrtih za letošnje poletje. Kam bo odšla na dopust, izveste v novici Daša bo s sinom pobegnila čez mejo.

Priporočamo