Rajko Hrvatič: Zaročil Dašo Podržaj

Daša Podržaj (foto: arhiv Nove) arhiv Nove
Vir: Nova
25. 7. 2011

Po mesecih ugibanj, ko ne nekdanja miss Hawaiian Tropic Daša Podržaj ne njen partner, primorski poslovnež Rajko Hrvatič, nista želela odgovoriti na vprašanje, ali je lepa Daša Rajkova zaročenka, je vse več razlogov, da lahko zapišemo: Daša je rekla DA!

Usodna Tajska

Za Dašino in Rajkovo zgodbo so bile po pripovedovanju ene od Dašinih znank usodne prelepe, skoraj rajske tajske plaže. Takrat naj bi namreč 53-letni poslovnež Rajko Hrvatič, ki se lahko pohvali s številnimi uspehi, urejenim življenjem in za svoja leta popolnim telesom, zaprosil za roko 20-letno lepotičko Dašo, ki že skoraj dve leti z njim deli posteljo, ob njem pa deluje tudi srečno, zaljubljeno in damsko.

Daši in Rajku je očitno uspelo premostiti starostno razliko, kar ni nenavadno, saj je lepotica tudi izredno inteligentna mladenka, Rajko pa kljub letom vitalen moški, ki skrbi za svojo kondicijo in telo ter v duhu ostaja mlad. Sanjski par, ki bi mu lahko zaradi številnih podobnosti lahko rekli kar slovenski parček Trump, je že dlje časa uspešno skrival velik korak v skupnem življenju. A zadnje čase je na številnih fotografijah in v javnosti na Dašini roki moč videti prelep prstan, ki ga lepotica vedno nosi na prstu, namenjenem večni zvestobi.

Priporočamo