Rajko Hrvatič žuriral s svojo Majo

Rajko Hrvatič (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
21. 1. 2014

Nekdanja Barovka Katja Kranjc, ki je že leta vpeta v aktivno in nadvse uspešno poslovno življenje, saj vodi najrazličnejše gostinske lokale, je pred dnevi v moderno obarvanem koprskem lokalu Azami bučno in v krogu prijateljev proslavila svoj rojstni dan, v družbi pa je bilo opaziti kar nekaj znanih obrazov.

Delavna vodja lokala Katja, ki v poletnih mesecih vodi lokal Alaya, je v letošnjih jesenskih dneh s polno mero odgovornosti prevzela vodenje koprskega lokala, v katerega zahajajo številni slovenski 'medijci', ki so zadovoljni tudi, da je poskrbljeno, da jih v lokalu nihče ne nadleguje.

Katjin rojstnodnevni žur je bil seveda nepozaben ter poln presenečenj. V poplavi gostov in prijateljev se je Krajnčeva zelo razveselila tudi primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, ki je zabavo obiskal s svojo novo lepotico, podjetnico Majo Bašić, ki je s svojo seksi zapeljivostjo in simpatičnostjo privabljala številne poglede, ne le Rajkovih. 

Rajko

Na fotografiji zgoraj: Katja v družbi svojih prijateljic, kjer je z zapeljivim nasmehom in popolno postavo (prva z leve) izstopala Hrvatičeva nova ljubezen, podjetnica Maja Bašić v kačje modnih hlačah.

Slavljenka in nekdanja nepozabna barovka je presrečna, da ji pri njenem gostinskem delu že leta ob strani stoji njen fant DG Dj (HouseFetish), ki vedno poskrbi za vrhunsko glasbo, tako v portoroški Alayi kot v koprskem Azamiju.

Katja