Ranko Babić: Bodoči očka je spreten

Vir: Lea
30. 3. 2011

Ne samo da je izvrsten komik, Ranko Babić, ki ga poznamo predvsem iz Kursadžij, je izjemno spreten tudi pri hišnih opravilih.

Glede na to, da se z Natašo mrzlično pripravljata na veseli dogodek v začetku junija, ko bosta prvič postala starša, je Ranko vzel stvari (oziroma orodje) v svoje roke in se lotil preurejanja stanovanja.
Ranko in Nataša sta se odločila, da bosta otroško sobo prebelila, potem pa ju je zaneslo in sta v pisanih barvah prebarvala še kuhinjo in hodnik, saj se jima je zdelo, da v stanovanju manjka barv.

Nakupila sta tudi vso potrebno otroško opremo, Ranko se je dokazal tudi pri sestavljanju posteljice in drugih opravilih. No, manj uspešen je bil v očetovski šoli. Sprva je namreč nameraval na dolg, deseturni tečaj, potem pa je ugotovil, da bo preveliko količino informacij pomešal med sabo, in je opravil samo triurni tečaj, ki je dovolj, da se bo lahko udeležil poroda. Bodoča starša že vesta, da bo v začetku junija njuno življenje spremenila deklica, ki ji bosta dala ime Taja.