Ranko Babič: Se obeta naraščaj?

Ranko Babič: Se obeta naraščaj? (foto: facebook) facebook
Vir: Lady
29. 11. 2016

Ranko Babič, komik in igralec, ki je polnil časopise zaradi domnevne afere s soigralko Ano Dolinar iz serije Ena žlahtna štorija, kar se je izkazalo za neresnico, zdaj navdušuje v komediji Moška copata v Špas teatru. 

Sicer je družinski človek, očka ljubki hčerkici, ki jo imata z ženo Natašo. Kot pravi komik, se seveda najraje pošali na svoj račun, rad pa tudi deli izkušnje iz svojega družinskega življenja.

Večkrat izda izjave svoje hčerke in nazadnje je na svojem profilu na socialnem omrežju zapisal ta pogovor s hčerko: "Dva dni nazaj sedimo za mizo, jemo večerjo, ko mi tamala iz nič, dobesedno zateži: 'Ati, dej že pikni mamico v popek da dobim sestrico!' Moja šokirana, me pogleda, jaz jo pogledam nazaj: 'A slišiš draga, ne pikam na pravo mesto. Jaz ti pravim dej greva probat še na druga mesta piknit, ti pa nočeš.' Tamala tako na moji strani. 'Ja mami, pusti atiju da pikne' Men je bilo vse skupaj za crknt smešno, moji niti ne ... tist večer nisem nič piknu, včeraj nisem nič piknil, dons tud slabo kaže ..."

E. J.