Ranko Babić: Zaradi stave v tangicah

Ranko Babić: Zaradi stave v tangicah (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
7. 6. 2012

Pred kratkim smo izvedeli, da je slovenski stand up komik Ranko Babić, ki s svojim nastopom navdušuje gledalce po vsej Sloveniji, redno nosil tangice.

Seveda nas je zanimalo, ali je tudi on med tistimi fetišisti, ki se počutijo najbolj seksi v ženskem spodnjem perilu, vendar nas je takoj zavrnil, češ da je tangice nosil samo zato, ker je želel, da jih nosi tudi njegova draga. In ne, Nataša ni nosila istih tangic kot on, prav tako pri vsem skupaj ni šlo za kakšna čudna seksualna nagnjenja, saj je bil povod za vse skupaj prav to, da Ranku v prihodnje tangic ne bo treba več nositi, da pa jih bo zaradi tega, ker je on zdržal v njih, nosila njegova Nataša ...

Dobil je ultimat

Moški imajo na svojem telesu raje bolj udobno perilo, v katerem njihovo premoženje ni preveč na tesnem, na svojih dekletih pa tangice zelo radi vidijo. Prav ta dvojna merila so šla v nos partnerici komika Ranka Babića Nataši, tako da se je uprla. »Postavila mi je ultimat, da bo tangice nosila samo, če jih bom najprej sam imel na sebi ves teden!« je povedal Ranko, ki ni in ni hotel razumeti, da so lahko tangice hudo neudobne in da imamo tudi ženske pogosto raje udobje tam spodaj.

Tangice so ga tiščale

Po večkratnih Rankovih prizadevanjih in prepričevanju, da imajo tangice tudi kakšno prednost poleg tiste, da njega močno nakurijo, je bila Nataša še vedno odločna pri svojem ultimatu. In tako je Ranko resnično nabavil tangice, ki jih je pridno nosil ves teden. »Najbolj neprijetno mi je bilo, ko sem šel na veliko potrebo. Takrat sem šel vedno tudi takoj pod prho ...« pravi Ranko, ki se je hitro navadil, da mu spodnjice lezejo v danko.

Dosegel je svoje

Ker je Ranko svojo obljubo držal in ves teden zdržal v tangicah, se je potem Nataša morala oddolžiti. Po dogovoru je ves mesec nosila to najbolj drobno obliko spodnjega perila. Zanimivo je, da se je potem na tangice že tako privadila, da jih nosi tudi zdaj, ko je tistega obveznega meseca že konec. Ranko je tako izjemno zadovoljen, saj ni pričakoval takšne rešitve. Bal se je namreč, da bo po mesecu dni spet moral sam v tangice, če bo hotel še kdaj videti Natašo v njemu tako ljubi vrsti spodnjega perila ...

Priporočamo