Razgaljena Tamara Ecclestone na naslovnici Playboya

10. 5. 2013

Na Otoku je Tamara Ecclestone znana kot dekle, vredno milijardo dolarjev (Billion $$ Girl). Poznajo jo kot televizijsko napovedovalko, osupljivo zvezdnico v resničnostnih šovih in dedinjo dirkaškega bogastva.

Zdaj se je odločila, da bo pozirala tudi za Playboy, saj bi rada s tem, kot pravi sama, zadovoljila na milijone Playboyevih bralcev po vsem svetu. "Nimam težav z goloto," reče veselo. Njena mama Slavica je čudovita nekdanja manekenka iz Hrvaške, ki se je nekdaj tudi sama že slekla pred fotografskim objektivom. "Bila bi prava hinavka, če bi mi rekla, da se jaz ne smem," pravi Tamara.

Vroče fotografije iz obiska pri dekletu vrednem milijardo dolarjev, osupljivi hčeri šefa formule ena Bernieja Ecclestona, najdete v junijski številki Playboya, kjer vas poleg lepe bogate dedinje, čaka še kup jeklenih novosti, štorija o tem, kako je vsestranski Jonas Ž. prišel do ideje, da bi izdelal najboljše šahovske figure vseh časov, ki jih je podaril celo legendarnemu velemojstru Gariju Kasparovu.

Pišejo tudi o jubileju in uspehih družine Jezeršek, potepali so se po Omanu in dobili nekaj idej, kam bi se lahko skrili v primeru apokalipse. Tiste zombijevske ali pa tiste, ki bi jo sprožil kakšen severnokorejski infant, ki so mu dojilje pozabile zamenjati plenico.

Našli boste tudi pregled najpomembnejših festivalov po Playboyevem izboru, na katerih ne smete manjkati, in intervju z dr. Zoranom Milivojevićem, znanim psihoterapevtom, delovno razpetim med Novim Sadom, Beogradom in Ljubljano.

Več na www.playboy.si.