Razkošje, razkritja in zapleti v Big Brotherju

Razkošje, razkritja in zapleti v Big Brotherju (foto: POP TV, Primož Predalič) POP TV, Primož Predalič
Vir: Story
20. 3. 2015

Zdaj je tega že dva tedna, kar se je v hišo šova Big Brother, ki je letos v Beogradu, vselilo 12 tekmovalcev. Po tem, ko so se glede na izbrane ključe razvrstili med srečneže, ki prebivajo v prostornem luksuznem stanovanju, in prikrajšance, ki so pristali v sobi za služinčad, je veliki brat kar takoj poskrbel za prvi preobrat.

V hišo so se dan prej namreč vselili trije tekmovalci, ki ne le da so velikemu bratu pomagali pri spletkarjenju in razporejanju tekmovalcev v kategorije, temveč so si s tem prislužili še imuniteto, ki jih varuje vse do trenutka, dokler jih ne odkrijejo drugi tekmovalci. Omenjeni preobrat naj bi bil eden od 'preverjenih' prijemov izkušene produkcijske ekipe, ki je letos prevzela vajeti Big Brotherja.

Vrnitev največjega resničnostnega šova vseh časov na male zaslone je minila v velikem slogu.

V hišo se je namreč vselilo 15 popolnoma različnih ljudi iz različnih delov Slovenije in z različnimi navadami ter usmeritvami.

V hiši se je namreč znašel voznik tovornjakov Tomaž, ki smo ga do zdaj lahko spremljali prek serije zabavnih videoposnetkov, pedantni gej Žiga, transseksualka Pia, skupaj pa sta v hiši pristala tudi mama Darja in sin David.

"Povedali so mi, da je David izredno navezan na mamo, zato sem čakala, da bo pri predstavitvi v oddaji v živo sam povedal kaj o njej," nam je po oddaji povedala voditeljica oddaje Ana Marija Mitić in dodala, da je bila ob njegovi reakciji, ko mu je povedala, da se mu bo v hiši pridružila tudi mama, popolnoma presenečena.

"Ko je razočarano rekel, da jo bo moral še v hiši gledati, sem bila popolnoma presenečena, prav tako njegova mama," je povedala Ana Marija, njene besede pa je pozneje potrdila tudi Davidova mama Darja, ko je v spovednici povedala, da je odnos med njo in sinom čuden, vse odkar sta se pridružila šovu.

Tekmovalci bodo sicer 105 dni preživeli v luksuzu, ki ga je za njih postavila ekipa izkušenih srbskih scenografov. Stanovanje je namreč opremljeno s številnimi dizajnerskimi dodatki, vse od gramofona do stolov, za katere naj bi odšteli pravo malo premoženje. Delček razkošja, ki ga Big Brother ponuja tekmovalcem, pa je tudi notranji bazen s prostorom za sprostitev.

Še nekaj zanimivejših dogajanj iz hiše v zadnjih nekaj dneh:

  • Big Brother pravkar 'pretresa' prvi seks v hiši. Le dva tedna po vselitvi, sta se pred budnimi očesi kamer 'spozabila' Ksenija in Marko. Preden pa je postalo nadvse živahno pod rjuhami, je bilo vroče že v bazenu in na zabavi.
  • Le dva dni pred tem pa je občestvo, zbrano pred televizijskimi sprejemniki in z neomejenim dostopom, zabavala Pia, ki se ga je tako zelo napila, da je morala kasneje tudi bruhati. Še pred tem je opito prepevala, razkazovala svoje prsi, nagajala Tiborju pod tušem in celo osvajala Tomaža, ki je po Big Brotherjevih navodilih prišel na 'obisk' v skriti elitni del.
  • ... in pa, seveda, zdaj je za nami tudi že prva eliminacija. Iz hiše je odšla edina svetlolaska - radoživa Ksenija, ki pa je na svojem facebook profilu že namignila, da njen odhod morda le ni dokončen, da se pa s sotekmovalci zagotovo kmalu vidijo (če ne prej, pa potem, ko bodo ti zunaj ali pa bo šova konec).

Lahko res pričakujemo nepričakovano? In kaj je natančno Big Brother mislil s tisto: prvi bodo zadnji in zadnji bodo prvi? Naj čas pokaže.

Sicer pa je zadnjih nekaj dni Big Brother dodobra začinil dogajanje v hiši.

Elita je svoje 'poslanstvo' prejšnjega tedna vzela nekoliko preveč resno, ponoči je bil na svoji posebni misiji Robin Hood, Pia je bila kaznovana zaradi šepetanja, Tomaž je moral poskrbeti, da bodo stanovalci elitnega dela imeli kaj jesti (ne le, da zdaj za kazen kuha Pia, kuha namreč le to, kar uspe iz hiše pretihotapiti Tomaž).

Z novim tednom prihajajo novi izzivi, v hišo pa je iz skritega elitnega dela prišla Tina. Tokrat bo Big Brother združeval namesto razdruževal, a kolikor je po dogajanju v hiši ta hip jasno, tekmovalci bodisi niso najbolje razumeli navodila parov ali pa ...

Nova Story že v prodaji

Story