Razkrivamo luksuzno vilo Mira Senice!

Vir: Nova
16. 12. 2013

Morska vila odvetnika Mira Senice v Portorožu je dolga leta veljala za vilo brez imena lastnika, saj so vsi, ki so zanjo vedeli, morali molčati kot grob.

Vseslovensko znanega odvetnika, ki je dolgoletni partner nekdanje notranje ministrice Katarine Kresal, velikokrat povezujejo z razkošnim življenjem ter visokimi denarnimi zneski.

Ob vsem 'nikoli dokazanem' denarju pa naj bi bil Miro tudi lastnik številnih zemljišč ter razkošnih domovanj na različnih koncih naše države.

Pred dnevi smo v decembrsko muhastem vremenu med temeljitim raziskovanjem v Portorožu, ob pomoči res zanesljivih poslovnih virov, le odkrili 'dolga leta zamolčano' in pred mediji skrito mogočno morsko vilo razvpitega odvetnika, ki deluje kot trdnjava s prelestnim pogledom na portoroški zaliv in okolico, vse do Hrvaške.

Vila Mira Senice

Zelo ozka pot do milijonske morske vile Mira Senice ni sanjska, saj je objekt od daleč videti kot nedostopna trdnjava, ovita v betonske stene in z vseh strani obdana z istrskim zelenjem.

Kot smo izvedeli od bližnjih sosedov, je vila Senica družinska, le da je pravno kot lastnica nepremičnine v Portorožu napisana njegova hči, Maruša Senica.

Več izveste v aktualni številki revije Nova, kjer vas čaka tudi pestra fotogalerija odvetnikovega domovanja!