Raznežena Lea Sirk pokazala svojo ljubko hčerko

Raznežena Lea Sirk pokazala svojo ljubko hčerko (foto: POP TV) POP TV
21. 3. 2018

Zmagovalka letošnjega glasbenega izbora EMA Lea Sirk ne skriva, da je na prvem mestu mama in šele nato pevka in umetnica.

Primorska glasbenica, ki je s pesmijo Hvala, ne!, zmagala na letošnjem glasbenem izboru EMA, uživa v prostih trenutkih, ki jih lahko preživi svojo ljubko hčerko. Tudi nedavno je bilo tako, ko se je po številnih obveznostih, ki jih ima v zadnjih tednih, vrnila domov in se privila v objem svoje male princeske. "Drugod je lepo, a najlepše ... Mamica je doma," je na Facebooku zapisala presrečna Lea.

Ena od nepozabnih tekmovalk šova Znan obraz ima svoj glas, v zadnjih dneh nima veliko časa za počitek, saj je zasedena s številnimi obveznostmi, ki jih s seboj prinaša zmaga na izboru EMA.

Časa za priprave na Evrovizijo ni več veliko, saj se njen nastop v Lizboni nezadržno približuje. Lea se bo s svojo pesmijo predstavila 10. maja, ne izključuje pa možnosti, da bo svoj nastop izvedla v angleškem jeziku. Pustimo se presenetiti, s čim bo talentirana pevka tokrat presenetila naša ušesa.