Razvrat v šovu Paradise Hotel

Vir: Govori.se
8. 11. 2012

Včeraj se je na Planet TV predvajal nov resničnostni šov Paradise Hotel, ki je že s prvo epizodo poskrbel za razburljivo televizijsko doživetje.

Paradise Hotel je strateška igra formiranja medsebojnih odnosov; edino pravilo pa je, da ni pravil. Dekleta in fantje, stari med 18 in 35 let, se v Paradise Hotelu potegujejo za nagrado v vrednosti 50 tisoč evrov.

Prvi dan se je v Paradise Hotel vselilo deset gostov. Na slavnostni prvi izbiri partnerjev si je vsako dekle izbralo partnerja za prvi teden bivanja v Paradise Hotelu. V prvi oddaji Paradise Hotel so se v rajsko vilo vselili Anastazija (19 let), Deni Sebastian (20 let), Lili (33 let), Domen (23 let), Gabrijel (26 let), Gorazd (31 let), Sara (28 let), Renata (25 let), Suzana (19 let) in Tilen (22 let). Prvi dan je bil namenjen tudi prihodu nove stanovalke Laure, ki bo poskušala razdreti pare in dobiti svojega partnerja.

V današnji epizodi se bo sicer nadaljevalo Laurino rajcanje, njen cilj je seveda razdreti kakšen parček in glede na včeraj videno ima največ možnosti pri Deniju. Kot kaže, Deni ni srečen s Saro, ker se mu zdi starostna razlika prevelika. Drugi dan v Paradise Hotelu bo namenjen zmenkom, na katerih se lahko tekmovalci bolje spoznajo, kar bo brez dvoma izkoristila tudi Laura. Obeta se tudi spanje v troje, saj je Laura dobila napotek, da se mora vseliti k enemu od parov.

In kaj je bilo tisto dogajanje pod rjuhami? Kateri par je bil že drugo noč tako razvnet, da se je predal strastem, boste videli danes ob 21. uri na Planet TV.

Resničnostni šov Paradise Hotel, ki ga je ekipa Planet TV posnela v Kostariki, vodi voditeljica Maja Martina Merljak. Paradise Hotel bo na Planet TV na sporedu od ponedeljka do sobote ob 21. uri.

Priporočamo