Raznežena Rebeka Dremelj pokazala, kaj sta ji podarili njeni ljubki hčerki

Raznežena Rebeka Dremelj pokazala, kaj sta ji podarili njeni ljubki hčerki (foto: Pop Tv) Pop Tv
20. 3. 2018

Pevka Rebeka Dremelj v novi sezoni šova Zvezde plešejo blesti ob postavnem plesnem učitelju Tomažu Šteru. Pred malimi zasloni pa najbolj vneto in pozorno njene plesne nastope spremljata njeni ljubki hčerki.

Rebeka je v prvi oddaji šova Zvezde plešejo zaplesala energični jive, tokrat pa sta s Tomažem zasijala v ritmih angleškega valčka. Tudi tokrat sta s svojim nastopom požela sijanje kritike sodnikov, najbolj pa je bil nad njenim nastopom navdušen Lado Bizovičar, ki je njen nastop opisal izjemno slikovito. "Ti praviš zase, da si 'houdra'. Ne bom se kregal s tabo! Ampak imaš pa veliko ženstvenosti," je bil vzhičen Lado, ki mu je s pohvalami sledila tudi Nika Urbas Ambrožič, ki je bila prav tako navdušena nad njunim nastopom.

Tudi vedno strogi Andrej Škufca in Katarina Venturini nista varčevala s pohvalami, na koncu pa sta Rebeka in Tomaž dobila visokih 21 sodniških točk.

A najstrožje sodnice pevko čakajo doma, kjer vsak njen plesni nastop budno spremljata njeni ljubki hčerki. "Tudi ocena 10 od Škufce ne more pomeniti toliko, kot te rožice od mojih rožic. Ker sem baje lepo plesala," je na Facebooku čustveno zapisala raznežena Rebeka.

Ob takšni podpori so seveda plesni koraki še lažji in verjamemo, da bo Rebeka tudi to nedeljo navdušila s svojim plesnim znanjem in odlično koreografijo.

Priporočamo