Rebeka Dremelj bi praznike raztegnila na več mesecev

Rebeka Dremelj bi praznike raztegnila na več mesecev (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
21. 12. 2017

Že nekaj let je Rebeka Dremelj bolj kot pevka uspešna poslovna ženska, saj je s svojo linijo parfumov obnorela Slovenke in pred meseci tudi Slovence, pevski podvigi pa so njen balzam za dušo. Od nekdaj je bila zelo odprta za medije, zdaj pa je svojo dušo in intimo še bolj razgalila na svojem blogu nepremagljiva.si, kjer je z nami delila tudi prve praznične korake.

Glavni razlog, da se je Rebeka odločila za vse bolj priljubljeno bloganje, je njena želja, da svoje intimne trenutke, tako poslovne kot družinske, z oboževalci in sledilci deli popolnoma po svoji želji, torej brez popačenih vsebin.

"Tako bom lažje odstirala tančice s svojega življenja, marsikomu odgovorila na vprašanja, ki mi jih dnevno postavljajo na družabnih omrežjih. Da bodo bralci bloga vedno korak pred drugimi, imeli vedno ekskluzivni pogled na moje delo, moje življenje. Tako sem tudi prvič po dveh letih v javnost poslala fotografijo z bolniške postelje," pove Rebeka, ki je bila vedno navajena korektnega odnosa z mediji, navsezadnje je to njen življenjski slog že zadnjih 16 let, odkar je postala miss Slovenije in odkar jo spremljamo skoraj na vsakem koraku. V vseh teh letih se je uveljavilo kar nekaj opisov zanjo - od misice, multipraktika, za katerega je zaslužen komik Jurij Zrnec, do pevke in poslovne ženske, vendar sama pravi, da se med vsemi vlogami najbolje počuti v vlogi mame dveh prikupnih hčerk Šajane in Sije, ki je pred nekaj dnevi upihnila prvo rojstnodnevno svečko. "Mama, ki obožuje svoje otroke, žena, ki se trudi za srečen zakon, gospodinja, ki se trudi, da ima urejen dom, hčerka, snaha in prijateljica. Res je, da sem sčasoma dobila trdo kožo, saj je to nujno za to, da na sceni preživiš, ampak pod površjem sem samo Rebeka."

Praznike bi raztegnila na več mesecev

Za mojo mamo sem še vedno otrok

Ravno zato, ker so si nekateri o njej ustvarili drugačno mnenje, kot bi si ga želela sama, je Rebeka svoje misli, občutke in doživljaje začela zapisovati na blog, kjer so njenim sledilcem na voljo iz prve roke. "Sem človek, ki se tako kot vsi drugi srečuje z vzponi in padci. Doživlja vse odtenke čustvovanja, od veselja, smeha do žalosti in joka. Velikokrat se mi zdi, da sem na robu živčnega zloma," prizna Rebeka, ki zase pravi, da je kot vse druge ženske, ki jih motijo vsakdanje preglavice, kocine v umivalniku, nogavice, ki jih mož ležerno vrže zraven koša za perilo, kup za likanje in druge obveznosti. Tako je daleč od 'zvezdnice', za katero jo imajo nekateri. "Za mojo mamo sem še vedno otrok, njena hčerka, ki včasih, no, velikokrat, potrebuje kakšen dober nasvet. Mamo res obožujem, je ženska, ki ji lahko namenim samo poklon."

Besedilo: Anja P. Kontrec // Foto: arhiv

Priporočamo