Rebeka Dremelj: Biznis ji je propadel!

Vir: Nova
29. 6. 2009

Linija spodnjega perila Rebeka's dream, ki si jo je seveda zamislila misica in pevka Rebeka Dremelj, je bila predstavljena tako pompozno, da bi se še Dolce & Gabanna lahko učila na tem primeru. Gatke in modrci so se potem širili še s kopalnimi haljami in kopalkami, a nekaj let za tem o izdelkih Rebeka's dream ni niti sledu.

Glavni prodajalec Rebekinih modnih pogruntavščin je bil Emporium, blazne dogovore z namenom, da širi trg, je imela Rebeka tudi v Kanadi in Ameriki, kjer je šlo za podpis kar nekaj pogodb, a je že takrat podvomila, ali bo zmogla tolikšno proizvodnjo. A očitno zdaj ne spravi skupaj gat niti za riti majhnega slovenskega trga. Pa še daleč ne zato, ker bi vse sešito pošibala v tujino.

Posli naj kar propadajo …

Rebeka nam je govorice o izginotju linije Rebeka's dream potrdila: »V Sloveniji linije mojega spodnjega perila ni mogoče kupiti že več kot leto dni. A očitno prej nihče ni opazil tega, zdaj, ko recesija pokopava podjetja drugega za drugim, pa so propadli posli najbolj vroča tema in sem očitno tudi jaz bolj pod drobnogledom.«

A Rebeka se je recesije rešila, še preden se jo je sploh dalo slutiti. Pred dobrim letom se ji je namreč ponudila priložnost, da vso zalogo iz linije Rebeka's dream, za katero priznava, da je ni bilo malo, temveč ogromno, proda v Makedonijo. V Skopju so odprli trgovino z njenim imenom in prodali vse do zadnjega kosa.

»Verjamem, da škodoželjneži raje verjamejo, da so mi posli propadli, kot pa da se je vse prodalo. Pa naj takim povem, da močno upam, da mi na takšen način propade čim več poslov! Kajti jaz sem s tem 'propadom' prav lepo zaslužila.«

Z Balkana še ne gre

Očitno Rebeka nad perilom ni obupala, saj nam je zatrdila, da znamka še zdaleč ni propadla, da se namerava perila spet lotiti, a trenutno ni pravi čas za to. Resno se je namreč odločila, da na kolena spravi Balkan, od koder v zadnjem času tudi zelo redko pripotuje v domače loge.

Srbski festivali, bosanske televizijske oddaje, nastopi na takih in drugačnih, a množično obiskanih 'priredbah' … dela pač ne zmanjka. Za konec se nam Rebeka še pohvali, da je pred dnevi na legendarnem budvanskem festivalu prišla v finale s skladbo Carpe Diem, ki se od prejšnjega torka predvaja na vseh bosanskih radijskih postajaj.

»V Črni gori pa je bil moj komad že na več radiih pesem tedna,« pravi Rebeka in pribije še cinično vprašanje: »Kam naj med vse te nastope torej vtaknem še tangice?«

Rebeka's dream v Beogradu

Lani je Rebeka na Eurosongu v Beogradu svoje perilo radodarno delila med izvajalke iz drugih držav in novinarke. Očitno je sama pri sebi posle s perilom že takrat odpisala.

Sonči Nered Čebašek

Priporočamo