Rebeka Dremelj: Bo priznala lepotni poseg?

Rebeka je videospot snemala v Portorožu in nekaj kadrov je z ekipo posnela tudi na ulici. Seveda je takoj pritegnila radovedne poglede oboževalcev. (foto: Story press) Story press
Vir: Story
1. 3. 2013

Pevka Rebeka Dremelj je pred dnevi oboževalce razveselila z novo pesmijo za pesem Fantje izpod Triglava, za katero je pred dnevi posnela tudi videospot. Na snemanje se je očitno zelo dobro pripravila. Tako dobro, da je pred tem obiskala tudi znano lepotno kliniko.

Pevka, ki se je po rojstvu hčerke Šajane v rekordnem času vrnila na glasbene odre, si je menda zadala cilj, da bo imela do pomladi takšno postavo, kot jo je imela pred leti, ko je postala miss Slovenije, že nekaj časa pa na njenih novejših fotografijah opažamo, da kljub marsikateri neprespani noči deluje spočito, na obrazu pa ni opaziti niti ene gubice. Znano je, da Rebeka nikoli ni imela slabega mnenja o lepotnih posegih, kljub temu pa do zdaj ni priznala še nobenega.

Da bo do pomladi v top formi, je že večkrat napovedala tudi v intervjujih za našo revijo in nobena skrivnost ni, da je redna obiskovalka trenutno ene izmed najbolj priljubljenih ljubljanskih lepotnih klinik Estetika Medartis. Po naših informacijah se je Rebeka prav za snemanje videospota končno opogumila in se odločila za polnila, s katerimi ji je lepotna kirurginja zabrisala gubice med nosom in ustnicami. Uporaba hialuronskih polnil je že povsem običajna praksa pri vseh, ki želijo pomladiti svoj obraz, seveda pa pri tem vodijo zvezdnice.

Ta poseg je priljubljen predvsem zato, ker ne spremeni obraza, kar je tudi sicer največja bojazen. "Če se polnila uporabljajo v mejah zdravega razuma, navadno nihče ne ugotovi, da je imela ženska poseg. Največkrat te samo sprašujejo, kaj delaš, da si tako sveža," nam je zaupala ena izmed znanih Slovenk, ki ni želela biti imenovana, je pa priznala, da si obraz redno osvežuje s hialuronskimi polnili.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story