Rebeka Dremelj: Bosanski tabloid razkril afero!

Vir: Nova
13. 7. 2009

Tako želeni uspeh na Balkanu Rebeki Dremelj ni prinesel samo številnih nastopov in slave, ampak tudi medijsko pozornost, saj se po prepoznavnosti že kosa s tamkajšnjimi zvezdniki. Kot je okusila že v domovini, pa je to pogosto tudi neprijetno.

Tako so ji novinarji viskonakladnega bosanskega tabloida Svijet že namenili mesto na naslovnici s pompoznim naslovom, da sta s pevcem Arminom Muzaferijo končno ujeta skupaj, da sta v ljubezenski zvezi, natančno opišejo, kdaj sta se zaljubila, kako sta ljubezen skrivala in tako naprej.

Seveda pa je za podkrepitev besed priložen tudi fotomaterial, na katerem Rebeka in Armin skupaj vozita v avtu in se nežno gledata, pred nastopom pa se nežno držita za mezinčka. A Rebeka pravi, da o članku in fotografijah v Svijetu nima kaj povedati.

»Neštetokrat sem že priznala, da imam Armina rada, v njem sem našla mlajšega brata. Kadarkoli nastopa v Sloveniji, prespi pri nama s Sandijem v sobi za goste. Prijateljstva ne skrivava in ga nikoli ne bova,« pravi samozavestno. Za zdaj verjamemo, ko bo z mladim Bosančkom ujeta zalizana, pa bomo postavili še kakšno podvprašanje.

Sonči Nered Čebašek