Rebeka Dremelj: Doma ima izsiljevalko

Vir: Lea
15. 10. 2009

Popolne umirjene idile v novem domu Rebeke Dremelj še nekaj časa ne bo. Pred kratkim je namreč pevka svojo družinico povečala za novega člana, ki jo dobesedno drži pokonci čez dan in ponoči.

Rebeka si je že nekaj časa želela mucko in njena želja se je kmalu uresničila. “Dobila sem jo od frizerke, je pa točno takšna, kakršno sem si želela. Iskala sem mucko, ki bi imela takšne ‘cufke’ na ušeskih, kot jih ima moja mačkica. Prav to mi je na njej zelo všeč.”

Rebeka je sivo kepico poimenovala Lena. “Čeprav je vse drugo kot lena,” se zahihita Rebeka.

Mala izsiljevalka

Lenina ura je precej zgodnja, in ker ne mara samote, se ponavadi skrije kar v Rebekino in Sandijevo spalnico. “Ob štirih zjutraj začne rogoviliti in skakati po nama. Kakor da bi naju želela prebuditi. Pred kratkim sva bila s Sandijem zelo zaspana, in ko naju je zbudila, jo je Sandi zaprl zunaj spalnice. O, da bi videli, kako je bila užaljena,” doda Rebeka.

“Odšla je v dnevno sobo in razmetala vse, kar je prišlo pred njene tačke. Najbolj pa so škodo utrpele moje okrasne rožice. Lončki so bili prevrnjeni in zemlja posuta po sobi. S Sandijem sva se šalila, da bova nastavila kamero, da jo bo posnela in da bodo ljudje lahko videli, kako znajo živali izsiljevati,” se nasmeji Rebeka.

Priporočamo