Rebeka Dremelj po vseh kritikah zdaj naredila še to gesto in s tem vsem kritikom zaprla usta

8. 8. 2023
Deli
Rebeka Dremelj po vseh kritikah zdaj naredila še to gesto in s tem vsem kritikom zaprla usta (foto: Tibor Golob)
Tibor Golob

Pevka Rebeka Dremelj je imela vedno veliko srce, ko je bilo treba pomagati pomoči potrebnim in tudi tokrat je tako.

Pevka Rebeka Dremelj je bila v času hudih poplav z družino na počitnicah v Grčiji, a se je hitro odzvala in ponudila svojo pomoč tistim, ki so se v teh težkih časih znašli brez vsega. Takoj je ponudila svojo hišo in povedala, da lahko sprejmejo od štiri do pet ljudi, saj se zaveda, da so nekateri v poplavah izgubili vse.

A kaj hitro so se našli tisti, ki so to njeno gesto kritizirali in se začeli spravljati nad Rebeko, ker je bila v času poplav na dopustu in jo pozivali, da naj se vrne in pomaga, kljub temu, da morda niso niti vedeli, kje se nahaja in kdaj se bo vrnila. 

No, Rebeka je vsem skupaj povedala, da jih je lahko sram in da si takšnega obnašanja prav gotovo ni zaslužila. Pogumna pevka se pri tem ni ustavila, ne glede na vse kritike, je še naprej odločena pomagati in prva takšna priložnost bo že njen koncert v kulturnem domu Domžale, ko bo šel ves izkupiček od prodaje vstopnic v dobrodelne namene, za vse tiste, ki so bili prizadeti v poplavah.

Takole je Saša Lendero praznovala 50. rojstni dan in takšno zabavo si je privoščila

"Ker v teh časih moramo držati skupaj, bomo tudi me ves denar od prodaje vstopnic za koncert , ki bo 20.9. v kulturnem domu Domžale namenile pomoči potrebnim. Ne bodo miljoni, bo pa vsaj kapljica v morje k boljši prihodnosti❤️ Vabimo zato vse, da kupite karto in s tem podprete in donirate za tiste, ki ne vedo kako naj na novo obrnejo list življenja," je zapisala Rebeka na svojem Instagramu, z njo pa so bile tudi članice skupine Bepop Ladies, ki bodo nastopile z njo.

BONUS VIDEO: Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil uspešnega slovenskega smučarja skakalca Žigo Jelarja, ki pa je precej več kot zgolj nadarjen športnik. Pred kratkim je skočil tudi na nekoliko drugačen oder. Lotil se je glasbene kariere in že izdal svoj prvi album.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem