Rebeka Dremelj: Dragoceni čas s Šajano

Vir: Lea
28. 12. 2013

Rebeka Dremelj sicer velja za prijazno žensko, a če jo te dni povprašate, kako kaj veseli december, vam utegne odvrniti, da se pojdite solit. Na prijazen način seveda in nič slabega misleč, a vendarle. Estradnica namreč letos meseca, ki sicer velja za najbolj veselega in pisanega v letu, sploh še ni utegnila okusiti po tej plati.

Če vam jo uspe ujeti ali pa če pokukate na njen profil na Facebooku, jo skoraj vedno najdete na kakšnem nastopu. To je, zlasti v teh splošno slabih časih, sicer razveseljivo, a tudi utrudljivo. Še posebej, ker obenem želi tudi zase tipičen praznični mesec. A Rebeka se, da ne bo pomote, ne pritožuje.

"Vesela sem, da nastopam, da me radi vabijo medse, da sem polno zaposlena. Sploh v teh težkih časih, ko se vsak bojuje za kruh. Zato sem še posebej hvaležna in vesela, da če že moram veliko delati, delam vsaj posel, ki ga večinoma rada opravljam," pravi.

Letošnje leto je še toliko bolj posebno, ker je tudi hčerka Šajana že toliko stara, da dojema dogajanje okoli sebe. Zato bodo letošnji prazniki zanjo zagotovo praznični. Starša jo bosta namreč obdarila z darilom, kljub temu da se je Rebekina družina odločila, da namesto daril letos kupi hrano za socialno ogrožene družine. Glavni kupec Šajaninega darila bo verjetno mamica.

"Ne verjetno, zagotovo! Sandi nima volje in potrpljenja v neskončnost hoditi po trgovinah, meni, nasprotno, pa zmanjkuje časa," dodaja.

Marsikdo se verjetno sprašuje, kako usklajuje delo, nori december in starševstvo. "Tudi v mojem poklicu se to da oziroma je včasih celo še lažje. Resda največ delam ob koncih tedna in zvečer, ko se nastopi zavlečejo tudi pozno v noč, zato pa mi ni treba v službo zjutraj. Takrat dela mož. Tako se krasno dopolnjujeva glede tega in je vedno nekdo s Šajano. Rada imam najina jutra in dopoldneve, in če sem le prosta, jih izkoristim. Sicer pa sta tako rekoč le telefonski klic proč obe babici," nadaljuje.

Delala bo tudi za silvestrovo, ampak takšna je pač njena služba. Z družino bodo silvestrski delovnik nadoknadili med preostalimi prazniki, ko bodo uživali v domačem krogu.

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo