Rebeka Dremelj: Glasba je zdaj samo še hobi

Rebeka Dremelj: Glasba je zdaj samo še hobi (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
24. 8. 2016

Za pevko Rebeko Dremelj je izredno pestro obdobje, polno življenjskih prelomnic.

Najprej je javnost šokirala s priznanjem o njeni bolezni in prebolevanju raka ščitnice, pred nekaj meseci pa presenetila z lepo novico, da sta s Sandijem znova v veselem pričakovanju. Pevka kljub blaženemu stanju pridno dela in se posveča poslovnim izzivom, je pa po izkušnji z rakom začela dojemati življenje popolnoma drugače.

Po bolezni se je spremenilo marsikaj, tudi njen pogled na sebe kot pevko: "Po prelomnici sem se odločila, da na glasbo gledam samo še kot na hobi. Preveč je dejavnikov, ki vplivajo na to, ali boš lahko pel ali ne, in preveč hitro lahko kariera splava po vodi. Zato zdaj z velikim užitkom in čisto nič pod prisilo nastopam s svojim odličnim bendom, točno toliko, kot sama želim, in ne toliko, kot moram, da preživim."

Pred kratkim smo lahko slišali tudi njeno pesem z naslovom Svet za zaljubljene. "Svet za zaljubljene je moja hčerka. Moja družina. Moj mož. Vsak naj poišče svoj svet za zaljubljene pri sebi in naj se ga oklene. Znotraj njega naj bo pošten, dober, prijazen, kajti to je edino kar šteje," pove Rebeka, ki bo kmalu posnela tudi videospot za svojo zadnjo pesem, posvečeno njenim ljubljenim.

Tekst: E. J.
Foto: osebni arhiv

Priporočamo