Rebeka Dremelj: Gospodinja? Ne, hvala

Sandi Škaler in Rebeka Dremelj Škaler (foto: Dejan Nikolić) Dejan Nikolić
Vir: Nova
19. 10. 2011

Poroka je za nekatere gola formalnost, drugi pa po usodnem da pričakujejo drastične spremembe. Očitno je bil pri poročnem paru Škaler za Rebeko in Sandija dogodek na Gradu Otočec zgolj potrditev dolgoletne zveze pred ljubljenimi, pričakovanja drugih pa so bila precej drugačna.

»Verjetno bo zdaj Rebeka končno več doma. Morda bo pa le stopila za štedilnik in Sandiju kdaj kaj skuhala. Kakšen večer bosta kot zakonca zagotovo preživela na kavču pred televizijo,« je le nekaj glasnih ugibanj, ki so se med svati pojavila na poroki. A so bila vsa povsem zgrešena. Dom gospe Dremelj Škaler je bolj kot v Brezini tako kot vsa zadnja leta na odrih in v avto.

Prstan ni spremenil ničesar

Še ne tako dolgo nazaj so znanci Sandija trepljali po ramenih in mu čestitali, ker mu je uspelo ujeti v zakonski jarem tako zaželeno lepotico, ob tem pa so ga seveda povprašali, kako je zadovoljen z življenjem v uradni zvezi. A Sandi kakšnih hvalospevov zakonskemu življenju menda ne uprizarja, ampak vedno mirno pove, da se, odkar je 'obrinkan', ni kaj dosti spremenilo. Rebeka je namreč še vedno ves čas odsotna, saj ima kup obveznosti zaradi kariere.

No, Sandi menda hitro doda, da je ženko že prej dovolj dobro spoznal, da je vedel, da tudi po poroki kariere ne bo puščala vnemar. Navsezadnje, če je pred časom ni ustavila zdravniška zapoved, ko je kolapsirala zaradi preutrujenosti, bi bilo od vseh zelo neumno, če bi pričakovali, da jo bo spremenila poroka. In Sandi seveda ni neumen, ampak ljubeč mož, ki je vesel in ponosen na uspešno ženo ter jo pri vsem stoodstotno podpira.

Ona bo pela, on menjal gume

Rebeka je prepričana, da so ideje, da naj Sandi ne bi bil prav srečen v zakonu, zgolj natolcevanje. »Pred matičarja nisva šla zaletavo. Že pred 13 leti sva skupaj živela v malem stanovanjem v hiši njegovih staršev, zdaj pa še v hiši, ki sva jo skupaj uredila. Tudi do zdaj je hiša pogosto samevala, saj imam jaz, na srečo, (smeh) veliko nastopov in drugih obveznosti, Sandi pa je prav tako zelo zaposlen (še posebej zdaj) v svoji vulkanizerski delavnici.

Verjamem, da se marsikdo po poroki spremeni. Nekateri se zapustijo, češ zdaj mi ni več treba skrbeti zase, ker sem partnerja za vedno priklenil nase. Drugi so pred poroko ljubeči, idealni, pozneje pa se nehajo pretvarjati in postanejo bolj neprijetni. Ampak midva sva bila skupaj tako dolgo, da se poznava v vseh razpoloženjih. Poznava navade in muhe drug drugega. In tako je povsem nemogoče, da bi Sandi pričakoval od mene, da bom po poroki postala idealna gospodinja. Konec, pika!« je Rebeka odločno zaključila pogovor.