Rebeka Dremelj: Hujša za denar

Rebeka Dremelj (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
28. 3. 2011

Pevka je od nekdaj rada glasno in pogosto tarnala, da je garačka, a da nima dovolj samodiscipline, da bi telo ves čas držala v vrhunski formi. To zimo se je Rebeka Dremelj po pričevanju bližnjih očividcev še posebej zapustila, a najnovejši posnetki kažejo, da se od špeha resnično poslavlja. Razkrivamo tudi razlog na novo pridobljene discipline: več sto tisoč evrov.

Medtem ko večina žensk spomladi išče motivacijo za hujšanje, preden bodo poleti zlezle v kopalke, je Rebeka dobila ponudbo, ki je že sama po sebi najboljša možna motivacija. Podpisala je namreč sponzorsko pogodbo za 300.000 evrov, ki pa jih bo dobila samo, če bo v dveh mesecih shujšala za osem kilogramov.

Informacijo smo seveda želeli preveriti pri Rebeki, a je bila tokrat zelo zadržana. Šele po daljšem razmisleku nam je odgovorila: »Med finančno krizo se mi zdijo pogovori o denarju enostavno nepotrebni, celo malo perverzni, sploh če gre za tako velike zneske, kot je ta, ki ste ga omenili ... Lahko povem samo to, da resnično hujšam.«

Priporočamo