Rebeka Dremelj: Ima resne težave s srcem

Vir: Nova
23. 5. 2011

Le kaj je lepšega kot spokati kufre kot Rebeka Dremelj in se za osem dni odpravti tja, kjer je vedno rajsko, nepozabno, romantično, lepo in še bi lahko naštevali.

Vse dokler se ni zgodilo, da je pevka sredi Balija zlezla skupaj in so jo nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer je ostala na opazovanju in preiskavah.

Zelo pretirava

Da Rebeka nima obstanka, ve vsakdo, ki pevko vsaj malo pozna. A trenutno se po pričevanju ožjih prijateljev Rebeka resnično preveč igra z zdravjem. »Neverjetna je. Odide na Bali, kjer s produkcijsko skupino Gotiva posname videospot za pesem 100 sitnica, nato pade skupaj, povzroči celo paniko – sploh njenega Sandija je pošteno stisnilo – ona pa je kljub temu nekaj dni po prihodu z Balija odšla naravnost na montažo videospota v Sarajevo. Nato se je za dva dni vrnila domov in znova odhitela nazaj v Bosno,« je zaupal eden od virov blizu Rebeke.

Po pomoč k zdravilcu

Ko smo za komentar poklicali lepotičko, sprva ni mogla verjeti, od kod informacija, češ da je za to vedela le ožja ekipa, in je le jezno dejala: »Jih bo že slišal tisti, ki je trosil naokoli informacije,« nato pa jedrnato dodala: »Res sem omedlela in resnično sem se malce ustrašila za svoje zdravje. A so v bolnišnici ugotovili, da je šlo najverjetneje za dehidracijo. Naslednje dni se težave niso nehale in sem imela težave s srcem, zato so mi priskrbeli menda najboljšega zdravilca na Baliju, ki sem mu hvaležna, saj je poskrbel, da sem se počutila mnogo bolje. To je vse zgodba.« No, po naših zanesljivih virih se zgodba tukaj ne konča.

Zdravstvene težave niso odpravljene

Rebeka je bila namreč takoj po prihodu z Balija kar dvakrat opažena v brežiški bolnišnici in ima po našem zanesljivem viru, ki ne želi biti imenovan, zelo resne težave s srcem, zato so tudi domači zdravniki menda kar 48 ur z ustreznimi napravami merili njen srčni utrip. A multipraktik ne odneha.

Namesto počivanja je tik za tem odšla v Sarajevo, češ da nujno mora tja, ker jo čakajo obveznosti. Ko smo jo ob koncu našega pogovora povprašali, zakaj takšno forsiranje, če ima težave z zdravjem, je vedno hudomušna Rebeka preprosto odvrnila: »A ne poznate tistega pregovora: Ne sekirajte se, do poroke bo vse dobro.«

Priporočamo