Rebeka Dremelj s strahom segla v škatlo, a kar jo je tam čakalo, je mnoge kar šokiralo

22. 11. 2023
Deli
Rebeka Dremelj s strahom segla v škatlo, a kar jo je tam čakalo, je mnoge kar šokiralo (foto: Rebeka Dremelj/Instagram)
Rebeka Dremelj/Instagram

Pevka Rebeka Dremelj je nedavno doživela nekaj, kar si ni mislila, da se ji bo zgodilo.

Pevka Rebeka Dremelj je nedavno gostovala na nacionalni televiziji v oddaji Nedeljsko popoldne, kjer ji je družbo delal stand up komik Ranko Babić, s katerim trenutno sodelujeta na projektu Jamska ženska. V oddaji pa sta se morala preizkusiti tudi v igri, kjer ugibata, kaj se skriva v škatli in zdi se, da jima ni šlo najbolje.

Ana Klašnja spet v družbi tega zares znanega Slovenca, takole so ju ujeli fotografi

Rebeka in Ranko sta previdno in plaho z rokami začela tipati, kaj nekaj bi se skrivalo v škatli, a sta se obenem tudi bala, da bi ju znalo kaj ugrizniti ali da bi prijela kaj takšnega, kar si zares ne bi želela. Na koncu jima žal ni uspelo uganiti, kaj se skriva notri, šlo pa je za čreva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Ko sta končno izvedela, česa sta se v škatli dotikala z rokami, sta se oba z Rankom kaj hitro spačila in začela vohati svoje roke, ki so se seveda navzele vonja, a sta si verjetno kasneje v zaodrju roke dobro umila in kaj hitro pozabila na ta staršljiv trenutek snemanja.

Rebeka pa je ob tem tudi povedala, da je bil pretekli vikend za njo še zadnji takšen, ko si je lahko vzela malo oddiha, zdaj pa jo čaka nori december, ko ne bo več čisto nič prosta in seveda upa, da ji bo uspelo izpeljati vse, kar si je zamislila in da bo pri tem imela dovolj energije, da bo uspela ujeti vsaj malo spanca in da bo potem januarja morda malo več časa za počitek, da lahko spet malo lažje zadihala in si ukradala nekaj časa tudi povsem zase in predvsem tudi za svoje domače, ki jo bodo v tem norem tempu prav gotovo zelo pogrešali.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem