Rebeka Dremelj in Jernej Tozon sta prva, ki sta zaupala Lady!

Vir: Lady
7. 6. 2016

V sredo, 8. junija, se vrača stara prijateljica znanih osebnosti. Na prodajne police namreč prihaja revija Lady, ki sta jo v družbi slavnih prva pozdravila priznana glasbenika Rebeka Dremelj in Jernej Tozon.

Rebeka je prišla na slikanje z Alešem Bravničarjem dobro pripravljena.
Jernej je na snemanje vnesel veliko dobre volje.
Nova urednica revije Lady, Anja Kontrec, se v družbi slovenskih zvezd dobro počuti in bralcem obljublja veliko zanimivih zgodb.
Tako se je pred fotografiranjem pripravljala v maski.
Morda boste presenečene, vendar tudi moški potrebujejo malce popravkov.

Temnolasa lepotica in šarmantni pevec, ki poleg glasbenega odra obvladata tudi žongliranje v svetu posla, sta tokrat nastopila v televizijskem oglasu za revijo Lady.

Glasbena kolega sta se na snemanju prav zabavala, čeprav je Rebeki nekoliko zagodlo zdravje. Rebeka je ženska z velikim ž. Ne kašelj, ne obveznosti, povezane z lansiranjem nove dišave, ne alineje, ki v vsakdan mlade mamice vedno vnesejo dolg seznam opravkov, je namreč niso ustavili pri tem, da bi delo opravila tako, kot je bilo dogovorjeno. Čeprav je bilo za rezultat, ki ga je snemalna ekipa hotela ustvariti, potrebnih kar nekaj ponovitev, kar za snemanja takih razsežnosti ni nič neobičajnega, je bila nova urednica revije Lady Anja Kontrec nad Rebekinim nastopom navdušena.

"Vesela sem, da je našo vrnitev v medijski svet pozdravila prav Rebeka. Je profesionalka in dobro ve, kako se stvarem streže," je povedala urednica in dodala, da je navdušena tudi nad Jernejem, ki se je kot eden izmed redkih predstavnikov močnejšega spola na snemanju zagotovo počutil izvrstno, saj je zanj na vsakem koraku skrbela ekipa prekaljenih maskerk, vizažistk in stilistk.

Lady se vrača v velikem stilu!

Zgodbe z najnovejše naslovnice, ki bodo z vami že jutri:

  • Nepremagljiva Rebeka Dremelj: Dovolj imam bolezni!
  • Znane Slovenke podirajo tabuje: Noseče po 40. letu!
  • Lorella Flego iskreno o svojem prijatelju: Marijo je perfekcionist!
  • Ljubljenec godalcev Mišo Kontrec: Sin je moj največji kritik!
  • S kaviarjem proti gubam: Zvezdana Mlakar ne skriva svojih let!

Več o reviji Lady, ki bo poslej spet z vami vsako sredo, pa na spletnem mestu www.revija-lady.si