Rebeka Dremelj pokazala nove škornje, a vsi so gledali čisto nekaj drugega, tukaj so fotografije

17. 11. 2023
Deli
Rebeka Dremelj pokazala nove škornje, a vsi so gledali čisto nekaj drugega, tukaj so fotografije (foto: Rebeka Dremelj/Instagram)
Rebeka Dremelj/Instagram

Pevka Rebeka Dremelj je vedno od glave do pete urejena, a včasih se ji dogaja tudi tole.

Naša pevka Rebeka Dremelj je velika ljubiteljica živali in ko jim je pred časom umrla mačka, ki so jo imeli doma vrsto let, je bila za družino to velika izguba. Niso prav dolgo časa zdržali brez živali pri hiši in tako imajo zdaj že nekaj časa novo prikupno mucko, ki sliši na ime Tačka. 

Ana Klašnja pokazala, kje zdaj najraje uživa in takole se zna zabavati

Seveda je vsem družinskim članom v hipu zlezla pod kožo in je danes že prava razvajenka, Rebeka pa ne skriva, da ji njena Tačka včasih tudi malo nagaja, še posebej takrat, ko pevka hiti od doma in se ji običajno vedno mudi, njihova navihana komstinka pa ima takrat svoje načrte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Ja, najraje od vsega imam, ko se zrihtam, da grem in potem moram z novimi in čistimi škornji po mokri travi še Tačko loviti. 🙈 😻Tačka," je Rebeka zapisala na svojem Instagram profilu in ob tem pokazala, da so bili njeni novi čevlji po "sprehodu" seveda precej umazani in ni ji preostalo drugega, kot da jih pred odhodom še enkrat očisti. Škornji so v resnici ostali v drugem planu, saj so vsi občudovali le njeno prikupno Tačko, ki je ras prava mala princeska.

No, po nasmehu sodeč se nam zdi, da se pevka ni kaj veliko jezila na ljubko kosmatinko, saj je njihova hišna ljubljenka tako zelo očarljiva, da ji prav težko človek karkoli ugovarja. Rebeka ne skriva, da se je najlepše vračati domov, če veš, da te že na vratih pozdravi tak ljubka mala navihanka, ki se vedno rada crklja in komaj čaka, da lahko skoči v naročje in se stisne v objem.

No, do konca leta bo sicer za crkljanje bolj malo časa, saj je pevka že pred časom povedala, da ima zelo zaseden urnik, a smo prepričani, da se bodo že našli trenutki, ko bo mala lepotička našla svoje trenutke in našo pevko povsem okupirala, pa če se ji bo še tako mudilo.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.